|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια εχω παρει την αποφαση να αλλαξω την ψαροσυνθεση. Τα ψαρακια θα προσπαθησω να τα γυρισω πισω. Αν δεν τα δεχτουν θα δω τι θα κανω.
Εψαχνα να δω τι θα μπορουσα να βαλω και παντου βλεπω οτι πρεπει να βαλω ζευγαρι ή χαρεμι , αναλογα το μεγεθος των ψαριων. Προφανως για να μην εχω μαλωματα. Το θεμα ομως ειναι οτι θελω να αποφυγω γεννα γιατι δεν θα εχω τι να κανω τα μικρα μετα. Στο δικο μου ενυδρειο δεν θα χωρανε. Επειδη δεν εχω μετρησει ph και σκληροτητα , σε θεωρητικο επιπεδο τι θα μπορουσα να βαλω χωρις να εχω γεννες ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σορυ δεν κρατηθηκα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Από αυτά που έχεις πχ. γκάπυ μόνο αρσενικά.-
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν βάλεις γκάπι να είναι χαρεμάκι.. ...όχι μόνο αρσενικά.!! είναι κρίμα.. αυτα τα ψάρια είναι υγιή μόνο σε χαρεμάκι αλλιώς υποφέρουν και ζούν λίγο... ζωντανά είναι όχι παιχνίδι... |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι βρε γκαπυ μονο αρσενικα μαλωνουν λεμε.
Χαρεμι θα εχω γεννες που δεν θελω. Α; πουμε θα μπορουσα να βαλω μονο 2-3 κιχλιδες ασχετου ειδους ( για να μην εχω γεννεσ ) ? Υπαρχουν ειρηνικες κιχλιδες ? Η οτιδηποτε ειρηνικο ψαρι στο μεγεθος του μονομαχου , χοντρικα , για να φαινονται και λιγο στο ενυδρειο χωρις να εχω γεννα. Αν ηταν να βαλω χαρεμι θα εβαζα ξιφοφορους γιατι κολυμπανε σε ολο το ενυδρειο και φαινονται πιο πολυ. Τα γκαπυ ομορφα αλλα πολυ μικρα και κολυμπανε στον αφρο. |
|
|||
|
|||
![]()
Και οι κιχλίδες δεν είναι παιχνίδι... όλα τα ψαράκια θέλουν το ταίρι τους η το χαρέμι τους η την ομάδα τους ανάλογα το είδος.. μεμονωμένα η μόνο αρσενικά είναι εντελώς.. απαράδεκτο! εκτός και αν θέλει κάποιος να τα βασανίζει...
Να βάλεις ένα χαρεμάκι απο neolamprologus multifasciatus ειναι μια καλή πρόταση. ότι και να βάλεις αν έχεις γέννα τα χαρίζεις! |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη το συγκεκριμενο θεμα δεν το εχω ψαξει.
Εμαθα οτι τα ζωοτοκα γεννανε αρκετα ευκολα. Γιαυτο επιμενω να αποφυγω ενα χαρεμι. Το ιδιο ευκολα γεννανε ολα τα ψαρια? Υπαρχει περιπτωση να εχω καλες συνθηκες διαβιωσης ενος ζευγαριου αλλα να μην εχω ιδανικες συνθηκες για γεννα? Ετσι ωστε να ζουν ανετα τα ψαρακια αλλα να μην γεμισω γονους. Ειναι λαθος η σκεψη? |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε ένα κοπαδάκι Tanichthys albonubes http://www.seriouslyfish.com/species...hys-albonubes/
Πολύ δύσκολα θα προλαβαίνουν να εκκολαφθούν τα αυγά τους ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νιτρικα,Νιτρωδη,.....πως τα παω?? | thanps | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 17-09-11 20:20 |
full νιτρικα+νιτρωδη | babis2007 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 12-12-09 20:40 |
το PH επηραζεται απο τα νιτρωδη και τα νιτρικα? | gramm.n | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 12-05-09 20:52 |
ΥΨΗΛΑ ΝΙΤΡΩΔΗ HELP!!!!!!!!!!! | CHRIS4204 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 29-01-09 15:34 |