|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έπρεπε κατά τη γνώμη μου, να βάλεις μεγαλύτερες πέτρες σαν βάση για να μπορέσεις να "χτίσεις" επάνω τους και να δώσεις ύψος. Καλό μήκος για Malawi. Ποιό φίλτρο έχεις? (2270 δεν υπάρχει ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
2217 είναι το σωστό. Έχω βάλει και έναν κυκλοφορητή αριστερά όπως φαίνεται στην φωτογραφία. Δεν ξέρω αν κάνει καλό βέβαια. Θα προσπαθήσω να δώσω όσο παραπάνω ύψος μπορώ τουλάχιστον με αυτές τις πέτρες. Επίσης θα βάλω και μερικά φυτά να δείξει λίγο...Επειδή το φίλτρο ήταν με στάσιμο νερό ενα μήνα περίπου θα έχει χαθεί η βιολογία; |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι μόνο έχει χαθεί η βιολογία αλλά μπορεί να έχουν αναπτυχθεί και διάφορα παθογόνα. Πλύσιμο-βράσιμο/αντικατατάσταση (αναλόγως του υλικού) και στρώσιμο της βιολογίας απ' την αρχή.
Ο κυκλοφορητής θα χρειαστεί γιατί το φίλτρο σου δεν έχει μεγάλη ροή. |
|
|||
|
|||
![]()
Κατάλαβα...Τα φυτά θα επηρεαστούν αν τα βάλω τώρα ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλτα αν το νερό έχει αποχλωριωθεί.
Καλύτερα τα ψάρια να τα βρουν εκεί για να έχεις περισσότερες πιθανότητες να μη τα πειράξουν. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιστροφή στα παλιά | Τσιόνογλου Σταύρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 69 | 16-10-15 06:34 |
Επιστροφή!!!! | madfdg | Reef | 68 | 15-11-09 01:08 |
60άρι. Η επιστροφή! | Dimopoulos_d | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 27-09-05 13:40 |
Επιστροφή και αλλαγή. | Fonamstel | Greek Aquarist's Boards | 9 | 27-07-05 15:53 |