|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αν κοιταξεις στο λινκ με τα υπομνηματα που σου εδωσα παραπανω,θα δεις τι συνθηκες θελουν και οι ρεντ τσερυ και πολλα αλλα ειδη.
καλο διαβασμα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για τις πληρωφοριες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχως χωρις διαβασμα, οτι οργανισμο και να βαλεις στο ενυδρειο, το πιθανοτερο ειναι να εμφανισει προβληματα, αργα ή γρηγορα. Απλα, τα μεγαλα ενυδρεια, μπορουν να συγχωρεσουν καποια λαθη. Τα μικρα δεν υπαρχει καμια περιπτωση. Οποτε, παντα μελεταμε τις αναγκες του καθε οργανισμου που θελουμε να φιλοξενησουμε και οτι ειμαστε ετοιμοι, προχωραμε σστο στησιμο του ενυδρειου.
Παράθεση:
Κατα τα αλλα, συμφωνω με τον kfg12345.
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω και παλι θα σας ενημερωσω ξανα την Τριτη για τις εξεληξεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
ακινδυνα για το γονο και ευκολα ψαρακια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Γραφει borked
|
|
||||
|
||||
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=RpNUWjZ_w8Q
κατι κανεις λαθος!ελευθερο ειναι!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα ειναι οκ
|
|
||||
|
||||
![]() Και σε μενα απο ταμπλετ οταν ειμαι ειμαι στο φορουμ στα βιντεο μου βγαζει το borked και μπαινο απο pc για τα δω.Δεν ξερω τι φταιει. ![]() Τα ψαρακια αυτα ειναι τα rasbora?Ομορφα ψαρακια,θεωρουνται ευκολα?
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ευκολα τα εχω περιπου 5 μηνες χωρις θεματα!
https://www.youtube.com/watch?v=RpNUWjZ_w8Q |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι σαν λινκ φαινεται κανονικα το ειδα και πριν.Να τα χαιρεσαι.
Σε νερο βρυσης τα εχεις?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χωρίς ιχνος αντιπαράθεσης, 5 μήνες ειναι ελάχιστο διάστημα για να αρχίσουν να έχουν θέματα κι όπως έγραψε πιο κάτω και ο συνονόματος σου...το νερό που θέλουν τα συγκεκριμένα ψάρια δύσκολα να το βρεις σε νερό βρύσης (Αθήνας) Κι επειδή διαβάζουν διαφοροι τα ποστ, ισως να δίνουμε λάθος εικονα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπορει να δουλεψει???? | mpampi19 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 01-02-11 01:51 |
τι μπορει να φταιει; | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 06-02-10 00:20 |
μπορει να γινει?? | sotos+ramona | Ζωοτόκα | 4 | 03-11-08 21:05 |
τι μπορει να ειναί; | Mary-z | Malawi | 3 | 01-10-08 11:26 |
τι μπορει να ειναι | chris129 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 36 | 26-10-07 18:11 |