|
||||
|
||||
κοιτα για rainfordi η phalaena. Ήσυχοι χαρακτήρες και καθαριστές, άλλα σαφώς λιγότερη δουλεια από τους valenciennea.
|
|
||||
|
||||
ιδανικος για νανο και ησυχος πολυ ειναι Signigobius biocellatus τον εχω εγω σε 300 λιτρα περιπου και εχει καθαρισει σχεδον το 80 % δε κανει μεγαλα βουνα δε χωνει τα κοραλια
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ευχαριστω! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
πιστευο οτι ο 2 σποτ ειναι κορυφη για νανο ο phalaena περνει παραπανω αλλα εχει ενα κακο συκωνετε ψηλα ενω ο 2spot ------------------------- Παράθεση:
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 19-02-15 στις 18:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Χάρη για τον "two spot" έχεις χίλια δίκια, αλλά δυστυχώς δεν βρήκα πουθενα
Τώρα να την πω την "κακία" μου ????? "Μου λείπει το water inn"... Το καλύτερο μου, μετά από 3 μήνες???? Η κοραλίνη που εμφανίζεται πάνω στους κυκλοφορητές, στον βράχο και στην πλάτη του ενυδρειου!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Κανενα απο αυτα τα ψαρια δεν ειναι ήσυχο 100% ολα κανουν βουναλακια και ιδικά οταν κανουν φωλια!
αμα καθησεις να δεις βιντεο αρκετα ακομα και τα πιο μικρα κανουν!!! φυσικα δεν ειναι ιδιου μεγεθους αλλα και παλι μπορει αμα δεν το προλαβεις να σου κανει ζιμια στα καποιο Lps που ειναι στον αραγωνιτη! |
|
|||
|
|||
σακη το ψαρακι το εχει το aquario
|
|
||||
|
||||
Πόσο δίκιο έχεις!!!!!
http://www.aquario.gr/live-stock/sea...ocellatus.html |
|
|||
|
|||
κ εχει κ προσφορα τωρα -20%
|
|
||||
|
||||
phalaena και rainfordi είναι αρνάκια. Συμφωνω ότι δεν κάνουν πολύ δουλειά.
Αλλά δεν θα πρότεινα Biocellatus γιατί θεωρώ ότι είναι δύσκολος για αρχή και ειδικά σε άστρωτο βυθό. Θεωρώ πως πρέπει να μπαίνει σε ενυδρείο που τρέχει τουλάχιστον 6 μήνες με καλές συνθήκες. Και τα 60 λίτρα τα θεωρώ λίγα για τον biocellatus. Ίσως 100+...(όπως και οι slipper γοβιοι valenciennea κανονικά θέλουν 100+) |
|
||||
|
||||
Update!
Στην τελευταία φωτό : Τάισμα με το χέρι! |
|
||||
|
||||
Να σου ζησουν αγορινα , πανεμορφα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
Να σου ζησουν φιλαρακι!!
Γιατι τα εχεις βαλει σε φραγκιερα;;;; |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
1ον ήθελα να φτιαξω φραγκιερα αλα Παναγιωτη (με μαγνητη) 2ον Επειδη ακόμη δεν έχω καταλήξει στις τελικές θέσεις τους ------------------------- Ευχαριστώ Κώστα! (και χρόνια πολλά) ------------------------- Ερώτηση : Ποιο αλάτι χρησιμοποιείτε στα ενυδρεία σας και σε τι ποσότητα το αγοράζετε? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 16-04-15 στις 21:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Εγω παιζω με προριφ ,περνω το 25κιλο
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
Καλημέρα σακη. Ωραία ζωντανά.
Εγώ μέχρι πρότινος pro reef. Τώρα δοκιμάζω red sea. |
|
||||
|
||||
Και εγώ με το pro reef.
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Πανέμορφα Puma.Να τα χαίρεσαι.
Το αλλο μου χομπι.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης Μ5 : 17-04-15 στις 11:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Γιάννη ακόμα όχι. Όταν θα το δοκιμάσω αρκετά θα σου πω.
|
|
||||
|
||||
Καλησπέρα στους θαλασσινούς
Ερωτιξη : Υπάρχει κάποια τυποποιημένη μέθοδος για να αποσπάσουμε πχ ενα κεφάλι απο ένα ζωοανθό και να τον μετακινήσουμε σε άλλο σημείο? Ισχυει η ιδια μεθοδος για αρκετά είδη κοραλλιών κι αν ναι, για ποια? Γενικά θα ηθελα - αν κάποιος ξέρεις - να μου πει μεθόδους μετακίνησεις τμημάτων κοραλιών (αν φυσικά υπάρχουν) σε άλλα σημεία των βράχων Θενκς ------------------------- Ευχαριστώ Γιάννη Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 18-04-15 στις 12:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
κάθε ένα φραγκάρεται διαφορετικά , τους ζωανθούς μπορείς να κόψεις με ένα νυστέρι ή πολύ κοφτερό μαχαίρι 2-3 πολύποδες και με λίγη κόλλα στιγμής να τα κολλήσεις σε ένα βραχάκι , σε 2-3 εβδομάδες θα έχει αρχίσει να μεγαλώνει
|
||||
|
||||
Σάκη πές μας ποια κοράλια σε ενδιαφέρουν να σου πούμε πως φραγκάρονται.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
1. http://www.aquatek.gr/vb/attachment....3&d=1429115974 (τα 2 στη φωτο - πίσω και δεξιά) 2. http://www.aquatek.gr/vb/attachment....2&d=1429115974 3. http://www.aquatek.gr/vb/attachment....6&d=1422120443 4. http://www.aquatek.gr/vb/attachment....9&d=1422120633 (το οποίο από την ώρα που το πήρα μέχρι σημερα έχει γίνει τεράστιο!!!) Αν σας βάζω δύσκολα κι αν το καθένα θέλει άλλου είδους φραγκάρισμα, γράψτε μου κάτι πιο γενικό |
|
||||
|
||||
Στο ενυδρείο πλέον πέφτει ξύλο
Προσπαθω να βγάλω ζευγάρι στους κλόουν και δεν κάθεται με τπτ Εχω ένα Amphiprion Percula & ένα Polymnus Εβαλα δεύτερο Polymnus με σκοπό να τα κάνω ζευγάρι, έφαγε το ξύλο της αρκούδας και απο τους δυο πιο πάνω και τον έβγαλα Τωρα πλακώνονται μεταξυ τους ο Percula & o Polymnus Υπάρχει ενδεχόμενο να βάλω 2ο Percula, να βγάλω τον Polymnus και να τα "βρούνε"???? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Percula!
Θα το δοκιμάσω Παναγιώτη - ελπίζω να "κάτσει"! |
|
|||
|
|||
Φιλε τελικα τι αλλαγη εκανες???
|
|
||||
|
||||
Σάκη, πολύ φοβάμαι πως δεν θα σου ο απαντήσει ο άλλος Σάκης,
πολλοί θα θέλαμε , αλλά ..... http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=86161
|
||||
|
||||
....
|
|
||||
|
||||
...
|
|
||||
|
||||
Αφήστε και οι δυο σας τις ... και κανονίστε να βρεθούμε!!!
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες για ph,gh κ.τ.λ | Fish | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 16-02-13 18:29 |
Απορίες.... | Immortal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 19-06-12 23:09 |
Απορίες, απορίες, απορίες και άλλα πολλά | QS-Plan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-12-10 16:33 |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |
Απορίες | AXEL | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 01-06-07 21:22 |