|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αναλογα τα λιτρα. Δεν υβριδιζουν.
|
||||
|
||||
![]()
Καθαρά ειναι γυρω στα 85 λίτρα με διαστάσεις (80x30x40)
|
||||
|
||||
![]()
Eγω θα εβαζα 3-4 peacock goby
|
||||
|
||||
![]() Όμορφα κι αυτα δεν εχεις άδικο.Εχω ομως γαριδες μεσα.Δεν θα εχω πρόβλημα? Βέβαια ακομα δεν ειμαι σίγουρος αν θα βάλω αλλα ζωντανά γιατι ειναι ήδη πολυ ενεργητικά και δεν θελω να δείχνει "μπουκωμενο", αλλα φοβάμαι μην τα πετύχω σε κανενα πετ και δεν μπορω να κρατηθω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω τα εχω παντως τα goby εδω και μια εβδομαδα σε 80 λιτρα μαζι με pseudomugil gertudae. Ειναι κατι διαφορετικο. Εχω και γαριδες. Θα φανε λιγο γονο οκ. Μηπως τα Furcatus δε θα φανε?
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει περιπτωση να υβριδισουν μακρινη μεν αλλα υπαρκτη καλυτερα αν εχεις <<χωρο> στο ενυδρειο αναλογα ποσα εχεις τωρα μεσα μεγαλωσε το υπαρχων κοπαδι και φτιαξε τις αναλογιες σε αρσενικα και θηλυκά ενας άλλος λογος μιας και ειχα ρωτησει και εγω με την σειρα μου τον dimi είναι ότι τα φουρκα είναι πιο επιθετικα (ανταγωνιστικα)από τα γετρουδια και ενδεχεται να τους την πεσουν αγρια για τα peacock δε ξερω δεν τα ειχα ποτε αλλα σιγουρα οποια γαριδα χωραει στο στομα θα γινει γευμα
Κατά τα αλλα καλως ηρθες Αυστραλια! |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις.Για γόνο οκ το καταλαβαινω.Νομιζω οποιοδήποτε ψάρι έβρισκε γόνο γαριδας έυκαιρο θα τον έτρωγε.Η απορία μου ηταν μην έκαναν επίθεση και σε ενήλικα άτομα.
Θα δω αν τα πετύχω σε κανενα πετ και θα πράξω αναλόγως.Θελουν πολλές κρυψώνες?Γιατι το ενυδρειο δεν εχει πολλές.
|
||||
|
||||
![]()
Ρωτα στο Σταυρο στην Αβυσσο για peacock. Για κρυψωνες βαζεις μερικα κομματια σωληνα κρυμμενα στα φυτα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο set up για pseudomugil furcatus | areti | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 7 | 17-11-10 22:14 |