|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μαμίσιο και αυτό της ακουαέλ 4 βατ Pat - mini με 400 l/h.
Οι διαστάσεις είναι 41χ25χ25 Σκοπός μου είναι να κόψω τον φωτισμό που θα φτάνει κάτω με φυτά επιφανείας, ενώ αυτά που θα είναι κάτω να είναι είδη που δε χρειάζονται πολύ φωτισμό. Και όλο αυτό το κάνω γιατί το φως που παράγει η λάμπα μου φαίνεται δυνατό και άσπρο (κάτι που νομίζω πως δεν αρέσει στο μονομάχο). |
|
||||
|
||||
![]()
το φιλτρο ειναι οκ.βαλε ενα πιο θερμο χρωμα σε λαμπα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Που σημαίνει;
|
|
||||
|
||||
![]()
κατι αναμεσα σε ροζ και κιτρινο ας πουμε 830 lumen (ετσι το εχω σε ενα φυτεμμενο με ευκολα φυτακια και πανε καλα τα φυτα κ δεν εχω εξαρση αλγης)
|
|
||||
|
||||
![]()
Θερμα χρωματα ειναι το κοκκινο το πορτοκαλι...ενω τα ψυχρα ειναι το γλαζιο το μπλε το πρασινο.(Τα θερμα χρωματα εχουν μικροτετη ενεργεια απο τα ψυχρα,οχι ηλεκτρικη "ηλεκτρομαγνητικη")
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλιστα... Δηλαδή θα πάω σε ένα μαγαζί και θα ζητήσω φωτισμό θερμού χρώματος. Υπάρχει φωτισμός που ενδείκνυται για το μονομάχο σε αυτά τα λίτρα με αρκετά φυτά μεσα; Πχ συγκεκριμένα βατ, λούμεν κέλβιν κλπ (τα οποία προσπαθώ να καταλάβω τι είναι)
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε μια φωτο απο το καπακι(αν γινεται)Υπαρχουν κατι led "ταινιες" στο ebay που εχουν αυτοκολιτο απο πισω κι επεισης μπορεις να τις κοψεις σε οποιο μηκος θελεις
------------------------- http://www.ebay.com/itm/Warm-cool-wh...item19fb648dd9 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Hobbit : 19-02-15 στις 20:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προετοιμασια 25λιτρου | platy | Bettas | 28 | 27-12-09 22:54 |
Προετοιμασία - ζευγάρωμα των μονομάχων μου! | lucy | Bettas | 113 | 18-07-08 22:35 |
Προετοιμασία νερού | didymos | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 18-11-06 10:34 |
Προετοιμασία ζευγαρώματος ?? | ΒΑΣΙΛΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-03-06 19:55 |