|
|
||||
|
||||
![]()
Ακόμα και τούλι να βάλεις ο γόνος μπορεί να χωρέσει και να περάσει.
Το βάψιμο του πλεξι με ανησυχεί, καλύτερα να έβαζες μαύρο ή άλλο χρωμα από την αρχή, δύσκολα θα κατσει χρώμα στο πλεξι και να μην είναι τοξικό
|
|||
|
|||
![]()
βρε τον ατιμο τον γονο!ο τυπος στο χρωματοπωλειο που τονρωτησα μου ειπε ολα κομπλε!Ειχα και μια ιδεα για moss wall που αγορασα μπολικη moss ωστε να μην φαινετε η αλλη μερια!Τις φωτο τις ανεβασα πιανει πολυ χωρω λες το ξυλο?Θα παω σε αμανο να μην εχω θεμα με τον γονο!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπορείς να βάψεις πλεξι , που θα μπει μέσα στο νερό και δεν θα είναι τοξικό για ζωντανά ; Χλωμό το κόβω. Προσεξε το αυτό. Αν βάλεις αμανο δεν χρειάζεσαι το χωρισμα
|
|||
|
|||
![]()
Του εξηγησα τι θελω να κανω και μου ειπε οτι εχει μια που ειναι ενταξει!Λες να μου το ειπε ετσι?θα παω και θα τον ξανα ρωτησω και θα επιμινω οτι ειναι για πλεξι!Το οτι ειναι καταληλη για τροφημα και ποσιμο νερο ειναι σιγουρο παντως γτ του το ειπα 15 φορες! :P Φοβαμαι για τις αμανο χωρις χωρισμα γτ θα ειναι ηδη δυο μηνες ο μονομαχος μεσα μεχρι να στρωσει ο βυθος μηπως αν τις βαλω μετα τους τσαμπουκαλευετε...η δεν θα εχω προβλημα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Για τις γαρίδες δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά, θεωρώ πως αυτές θα είναι στα χαμηλά στρώματα συνήθως και ο μονομάχος ψηλά, επομένως πιστεύω πως δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα. Και μη νομίζεις πως είναι χαζές οι γαρίδες, δεν κάθονται ήσυχες.
Κάτσε να δούμε τι θα μας πουν και τα άλλα παιδιά. Για το χρώμα έχω τις αμφιβολίες μου Αν μπορείς βρες στοιχεία για το χρώμα. Αν έβαζες απο την αρχή χρωματιστό πιο λίγο θα σου στοίχιζε Για ρώτα και τιμή που έχει το χρώμα
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαρι στω πολυ φιλε μου για τις απαντησεις!
|
|
||||
|
||||
![]()
Γραψε τα στοιχεια του χρωματος (μαρκα, κωδικος).
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διακόσμηση | pans | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 14-04-13 14:24 |
Διακόσμηση | Akakios Miskos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 12-03-13 13:03 |
Διακόσμηση | Gladiator | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 24-11-11 23:52 |
Διακόσμηση | sakura-chan | Χρυσόψαρα | 14 | 28-10-10 00:31 |
Διακόσμηση | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 29-11-06 20:35 |