|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ουτε 20 περονοσπορος επεσε φετος???
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν μπει κανένας χορηγός να δεις για πότε θα γεμίσει!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι να μαζευόμαστε επειδή υπάρχει χορηγός τότε δεν θα είναι συνάντηση αλλά "Εμποροπανήγυρις" , κοινός παζάρι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις απολυτο δικαιο! χορης ομος να ειναι κακο να υπαρχουν καποια δωρο ειτε απο μαγαζια ειτε απο χομπιστες!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα θα ειμαι Αθηνα και θα ερθω.
Αρκει να μην υπαρχουν δωρα. 'Η αν υπαρχουν να μην ανακοινωθουν ουτε πριν, ουτε μετα την εκδηλωση. ΥΓ. αν δεν φτασει η πιτα, το δικο μου κομματι μπορει να δωθει. Δεν ερχομαι ουτε για φαι, ουτε για δωρα. Ερχομαι γιατι ειναι ευκαιρια να δω μερικους φιλους (αν και μαζι θα δω και μερικους που δεν πολυσυμπαθω) ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εγω ερχομαι 1η φορα για καφε στην αθηνα και δεν θελω να φυγω πριν γνωρηστω με ατομα που μιλαω στο φορουμ. το ''ψυχρο'' σχολιο δεν εχει καμια σχεση με το live!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...d=0CEYQMygdMB0 http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...d=0CGoQMyhBMEE |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω 99% θα ερθω,αρκει να μην υπαρχουν δωρα κλπ.
|
|
||||
|
||||
![]() + 10000 είναι γλυκά τα δωρα φιλε εεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!! P.S σε μηνιαιες συγκεντρωσης είμαστε εμείς και ο κούκος ..........βέβαια είναι γούστο του καθενός και δεν είναι υποχρεωτικό για να έρθη ο καθενας όταν δεν γουστάρει να βλεπει άτομα που δεν γουστάρει ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ποτέ φίλε Σάκη δεν έγραφαν όλοι αλλά επιτέλους αυτό πρέπει να σταματήσει γιατί και για να προετοιμαστεί ο χώρος ανάλογα και να είμαστε όλοι μαζί κι όχι σκόρπιοι χρειάζεται η λίστα και για τις οποιεσδήποτε ετοιμασίες χρειάζεται να κάνει όποιος οργανώνει τη συγκέντρωση κάθε φορά. Αν......λέω αν μαζευόμαστε 50 άτομα ενώ στη λίστα φαίνονται 20 συμμετοχές η Πίτα του Γιώργου θα κοβόταν σαν.......αντίδωρο!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 17-02-15 στις 18:42 |
|
||||
|
||||
![]()
Διαγράψτε με από το απουσιολόγιο της κοπής...
Δεν γουσταρω τα οσα διαβαζω - παρεμβάσεις πάλι από το πουθενα και χωρις να υπαρχει λόγος!!!!!!!!! Καλά να περάσετε... @George είχες δίκιο τελικά! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
κοιτα δεν καταλαβα και πολλα εφοσον το ειδα μετα απο την αλλαγη απο mod. πιστευω οτι καλο ειναι να ξερουμε γιανα κανουμε την δουλεια του διοργανοτη πιο ευκολη. απο εκει και περα το καθε φορουμ εχει και αναλογη ιδεολογια ποτ πρεπει να το σεβομαστε! απο εκει και περα δεν νομιζω να μην περασουμε καλα ειτε ειμαστε 20 ειτε 200! ------------------------- Παράθεση:
Σακη τι ακριβως επαθες εσυ? γιατι δεν θελεις να ερθεις ακριβως? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 17-02-15 στις 19:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ GAB 2014! | Γιώργος Κ | Greek Aquarist's Boards | 164 | 04-02-14 13:15 |
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ GAB 2013 | Dimis | Greek Aquarist's Boards | 134 | 24-03-13 22:31 |
Συζήτηση για την Κοπη Πιτας GAB 2013 | vaspiou | Greek Aquarist's Boards | 273 | 27-01-13 17:13 |
Κοπη Πιτας 2012 | tsilojohn | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 107 | 04-04-12 00:56 |