|
|
||||
|
||||
![]()
γράψτε λάθος χεχε , νόμιζα τον κλοουν το μούτρο , το ρασάκι θα είναι πουθενά θαμένο μόλις πεινάσει θα βγει και είναι και πολύ δουλευταράς από τα must have ψάρια
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() κωστα εχω αυτα τα χαζοflatworms http://www.reeflex.net/tiere/962_Con...retrogemma.htm τρωνε μονο αλγες γραφει αλλα εχει και μερικα πανω σε μια εφιλια θα τα φαει λες ? γιαυτο τον πηρα ! λες να με σωσει ? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ότι κινείται εκτελείται
![]() ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλος , αφου μας εκανε και την τιμη να φωτογραφηθει
![]()
|
||||
|
||||
![]()
με το ζορι
![]() πρεπει να εκανε μαρς σε ενα σπυρογραφο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Kαλησπέρα Χάρη!
Πως πάει ο παναής; ![]() Έχει πάρει μπρος; Έκανε κίνηση προς τα flatworms; Γιατί έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα ακριβώς με τα ίδια εδώ και καιρό. Απ'ότι είδα δεν πειράζουν κοράλια αν και σε κορμούς απο lps τα έχω δει. Πιο πολύ σε βράχο και αραγωνίτη(το αγαπημένο τους) αράζουν. Σκέφτομαι να βάλλω και εγώ έναν melanurus ή έναν chrysus(μπορεί και τους 2) για να δω δουλειά. Γι' αυτό σε ρωτάω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο nano reef project 60l. | Giwrgos P. | Nano Reef | 53 | 14-10-12 12:40 |
project 180 λιτρα νοτια αμερικη | scooby14 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 13 | 18-04-11 15:16 |
reef led project by AkisK | akisk | Φωτισμός | 19 | 04-04-09 06:09 |
Nano Reef Project, Boyu mt-50 | banik | Nano Reef | 2 | 29-10-08 18:38 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |