|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω εμπειρία απο κατασκευές φίλτρων άλλα μπορω να πω οτι κάνεις πολυ καλη δουλειά.
Μονο που στη πρωτη φωτό μπερδευτηκα λίγο..... Είδα το σφουγγάρι και το γκρί πλέγμα και απορρησα για το πως θα τα συνδιασεις....μετα κατάλαβα οτι το γκρί πλέγμα είναι μια ψάθινη καρέκλα.... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Με έκανες και γέλασα φίλε μου
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ τι να πώ που πριν το σκεφτόμουν ενω έκανα καφέ και γελουσα μόνος μου?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τακη παντα απολαμβανω τα θεματα σου! Εισαι υπόδειγμα χομπιστα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ
|
||||
|
||||
![]()
Και λίγο από "άσπρη μέρα".
![]() Πιο πολύ θα την ήθελα αλλά τι να κάνουμε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χρυσόψαρα στην Ανταρκτική
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απο θερμοκρασιες πως τα πας???
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε δεν ήταν και πολύ. Θα θελα να είναι όλα άσπρα στη ταράτσα
Μια χαρά, κανένα πρόβλημα, χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί είχα 4-4,5 εξωτερική και το ξύλινο με 200αρι Jager (τον άλλαξα τον 300αρι Fluval) είχα 18, και δίπλα τα συνεφάκια με 150αρι ή 125αρι Jager ήταν στους 16. Και στα 2 έχω STC-1000. Εχω δεί και πιο χαμηλές θερμοκρασίες, 2 & 2,5 βαθμούς, και έκατσα και παρατήρησα πόσο λειτουργεί ο θερμαντήρας, και ο STC-1000 άναβε 10 λεπτά την ώρα για να κρατήσει τους 18 βαθμούς. Θεωρώ πως το ξύλινο λειτούργησε άψογα και οικονονομικά
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
D.I.Y Ξύλινο ενυδρείο | Fish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 23-02-16 06:51 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |
Ενυδρείο ξύλινο | tkalamat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 09-06-14 10:31 |
Κόντρες σε ξύλινο ενυδρείο;;; | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-12-06 11:04 |
Ξύλινο Ενυδρείο | johnny98130 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 16-10-04 15:36 |