|
|
||||
|
||||
![]()
καλύτερα να βγάλλεις έξω το κομμάτι και να αφαιρέσεις λίγο τμήμα από τον βράχο μαζί με την ακατανόμαστη
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
update του aquascape!!Και μάλλον πρέπει να έχω και λίγο διάτομικη...Κατά τα άλλα, τα νιτρώδη πέσαν λίγο και αμμωνία σχεδόν μηδέν...Aptaisia τέλος!
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ καλύτερο
![]() ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Με σπάσιμο του βράχου την ξεφορτώθηκα, έξω απο το νερό πάντα...Σήμερα δεν είδα τπτ να πετάγεται...Ελπίζω να έφυγε!Βλέπουμε!Κυκλοφορία έχω ένα κυκλοφορητή 2000 lt/h, τον έχω στραμμένο προς το τσάμι ώστε το ρεύμα κάπως να διαχέεται!Θέλω να πιστεύω δλδ. Δεν έχω κάτι ζωντανό μέσα, οπότε δεν έχω πειραματιστεί.
|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρά
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έπειτα από διάφορα θέματα με τις μετρήσεις πλέον είναι σταθερό.
ph 8,5 Kh 7 NH4 0 NO2 0 NO3 20 PO4 0-0.03 Παίζει λίγο κυανό το οποίο όμως έχει μειωθεί αρκετά. Πλέον φιλοξενώ 2 clown, 1 Cleaner, 2 Nassarius, 1 Trohus και 1 Turbo. Μετά το Πάσχα λέω να κοιτάξω για εύκολα κοράλλια. Χρησιμοποιώ ένα buffer για να ανεβάσω το Kh μου. |
|
||||
|
||||
![]()
Παρε εύκολα για αρχή και βλέπεις. Τι φωτισμο έχεις;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετατροπή του sump | arhsb | Φίλτρανση | 8 | 19-02-09 00:57 |
Μετατροπή Fresh σε Reef | Alex_Salonica | Reef | 20 | 27-01-09 12:12 |
Μετατροπή Τ8 σε Τ5 | bvlahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 06-02-07 14:54 |
Μετατροπή σε Θαλασσινο | GEORGIOS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 17-03-06 09:06 |
Μετατροπή σε φυτεμένο... | galant | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 11-02-05 21:26 |