|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πανεμορφο το ενυδρειο σου φιλε μου!!!!!
ποσα λιτρα ειναι? |
|
|||
|
|||
![]()
Αίσχος!!!
Θα μας τρελάνεις ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και δεν είναι η πρώτη φορά! άντε να πάρουν τα πάνω τους να δούμε πως θα γίνει η ζούγκλα σου..!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Το εφτασα σε αυτο το σημειο, αλλα δεν με επερνε να ψηλωσω τα φυτα θα χαλαγε ολη η εικονα.
Ειπα να το κανω πιο dutch με λιγοτερα φυτα και να τα ψηλωσω. ![]() ![]() Τωρα ειναι ετσι. ![]() ![]() Μερικες φωτος απο φυτα. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Super μπαρμπα-Νικο!
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο πως την αντέχεις τόσο ακαταστασία και τόση άλγη??????
![]() Respect για το αποτέλεσμα!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι απο αλγες οπως το εχω στησει εχω μονο οταν μπουκωσει το φιλτρο πεταλει λιγο μαυρη αλλα μετα απο 2-3 ημερες καθαριζει.
Τα τζαμια το μπροστινο πιανει λιγο gsa ανα 2 εβδομάδες... Να πω λιγα στοιχεια. Ο φωτισμος ειναι 4 τ5 απλες osram στα 21 watt η καθεμια. συνολο 84 watt. Αν το παρουμε με watt ανα λίτρο εχω 0,46 .. Με λιγα λογια μην εμπιστεύεσταιτον κανονα αυτο που λεει οτι για cuba και δυσκολα φυτα θελουμε 1watt ή και περισσοτερο. Το ιδιο ενυδριεο το εχω τρεξει και με 294 watt.... ![]() To co2 ειναι σε reactor εξωτερικο diy με ηλετκροβάνα ανοιγει 2-3 ωρες πριν τα φωτα και κλεινει 2-3 ωρες πριν κλεισουν τα φωτα. Τα φωτα τρεχουν για 9-10 ωρες. Ενα μικρο θεματακι εχω . Ενω ολα τα φυτα δεν παρουσιαζουν ελειψεις η ludwigia pantanal μια αναπτυσεαται καλα και μια σταματαει. ( νομιζω οτι φταιει το co2) Eνω η Ludwigia inclinata var. verticillata 'Cuba' ενω αναπτυσεται γρηγορα παρουσιάζει στα παλια φυλλα τρυπούλες και κατι κιτρινισματα. Απο κάλιο ειμαι στα 20+ ppm .... Ποιο πολυ μου κανει για καποια τοξικότητα καμια ιδέα? |
|
||||
|
||||
![]()
Οπως και ναναι ειναι πανεμορφο!
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
dutch scape | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 25 | 21-10-14 07:01 |
Δοκιμή σε iwagumi style! | Sakisdraminos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 03-06-14 18:45 |
Wabi Kusa Style | Aquabug | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 12 | 04-02-14 17:30 |
12 lit Iwagumi style-by Raven | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 11-01-10 16:39 |
Iwagumi style | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 21-11-08 03:29 |