|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα το ονομα του ειναι Σαμ...
Το τερατακι δεν εχει σταματησει να τρωει, τρωει τα παντα... ![]() Μου ειχε ρημαξει τα λαστιχακια για το co2. Εχει παρει 5 κιλακια απο τοτε που το εχω .. Εχει μαθει μερικα πραγματακια , την τουαλετα του , να μην με δαγκωνει, κατσε σηκω, χερι, αστο , πιασε, και τωρα μαθαινουμε το ξαπλωσε.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Συμπέρασμα : Τα λαστιχάκια για το co2, παχαίνουν!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παλι καλα που εχεις CO2 κ οχι Ηλιο...θα γαβγιζε σαν καραμουζακι. Νομιζω εμαθε αρκετα. Κανε κ κανενα κεφτεδακι με μπολικο πιπερι κ κινηνο αλλα καντα με ΓΑΝΤΙΑ κ ασε ενα εξω στο μπαλκονι. Θα το φαει (δεν εχει την μυρωδια σου) κ θα τομετανοιωσει. Το ιδιο κ στον περιπατο.πετα ενα κεφτε κ πηγαινε προς τα εκει. Αν δεν το φαει επιβραβευσε τον. Αν τα φαει θα μαθει το μαθημα μονος. Ποσοτητες νορμαλ, μην το καψουμε το ζωντανο. Ετσι μαθαινει ομως να μην τρωει απεξω που μπορει να μην εχουν πιπερι αλλα να ειναι φολα...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΠΟΛΥ σημαντικο. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω... καλό είναι να του κόψεις τώρα που είναι νωρίς... τις κακές συνήθειες. Συμφορουμίτης έχασε πρόσφατα το σκύλο του... επειδή μέσα στο σπίτι του έτρωγε ότι έβρισκε.
Να τον χαίρεσαι.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο καιρο ....
Ο τρελο Σαμ... ![]() Εχει βγει πολυ παιχνιδιαρης... σε σημειο να μην σε αφηνει υσηχο. Με το που με βλεπει πιανει την μπαλα για να του την πεταξω, αν αδιαφορησω πιανει με τα ποδια του τα ποδια μου. Στο φαγητο ειναι παρα πολυ δυσκολος, ξηρα τροφη δεν την ακουμπαει , και εχω δοκιμασει πολες και ακριβες. Κονσερβα τρωει αλλα και αυτη οχι με ευχαριστηση,τα φαγητα τα τσακιζει ειδικα τα μακαρονια... ![]() Ακουει σε οτι του ειχα μαθει, αν και γενικα τα εχει με τα σκυλια.... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλος και καλομεγαλωμενος!!Παντως αυτο το βλεμα του σκυλου που σε κοιταει με ισες δοσεις αφοσιωσης ,πιστης ,χαρας και ναζιου δεν το βρισκεις πουθενα..
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία φάτσα Νικόλα! Να τον χαίρεσαι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|