|
|
|||
|
|||
![]()
Παω στο πετ σοπ και ζηταω flagyl;
Γιατι που το ψαχνω στο ιντερνετ μου βγαζει φαρμακο για ανθρωπους. |
|
||||
|
||||
![]()
Στο φαραμακείο το ζητάς, και όταν ειχα ρωτήσει τον γιατρό μου μπορεις να το πάρεις και χωρίς συνταγή
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό θα πάρεις από φαρμακείο (δεν χρειάζεται συνταγή)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε καψουλες το βρισκεις σε φαρμακειο
30 χ 500mg στο κουτι 4 ευρω περιπου
|
|||
|
|||
![]()
η θεραπεια με flagyl πρεπει να γινει σε καραντινα η πρεπει να γινει στο κυριως ενυδρειο με τα 3 ψαρακια;
|
|
||||
|
||||
![]()
Απ' τον Φλεβάρη ακόμα δεν το αποφάσισες?
![]() Εδώ είναι η θεραπεία http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=71611 Εγώ θα έλεγα να την κάνεις σε όλο το ενυδρείο. |
|
|||
|
|||
![]()
Ειχα κανει θεραπεια με epsom και νομιζα πως του περασε αλλα χτες το ειδα παλι να το παθαινει, σε πιο ηπιο βαθμο. Τα συμπτωματα πλεον ειναι πολυ ηπια, σε βαθμο που δυσκολευομαι να καταλαβω αν εξακολουθει να εχει το προβλημα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
swim bladder η κατι αλλο? | ScorpionGr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 06-08-14 15:45 |
swim bladder | harris samos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 90 | 08-04-13 20:22 |
Swim bladder σε χρυσοψαρο | maikl | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 4 | 27-04-09 14:18 |
Σκαλάρι με swim bladder ? | Tomy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 06-05-08 07:10 |
SILVER DOLLAR SWIM BLADDER | knik | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 10-02-08 11:55 |