|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι ετσι και ειναι απο betoform θα πρεπει να μας το κανεις και μια παρουσιαση απο τεχνικης πλευρας στο "Diy κατασκευες" με καλες φωτογραφιες.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστός ο moderatoras....
Αλλά για μην κλέψω εγώ τις δάφνες, να υπενθυμίσω σε όλους ότι το μόνο που έκανα ήταν να ακολουθήσω το άρθρο από το περιοδικό του Συλλόγου για την κατασκευή ενυδρείου απο betoform... Ετσι, για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους... Για οποιαδήποτε πληροφορία όμως σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο στη διάθεσή σας...
|
||||
|
||||
![]()
κουκου !!
με φωναξατε? ![]() εχουμε και λεμε, για ξεκινημα καλο δειχνει αλλα θελει ψωμι. το να βαλεις αλλο ενα βραχο-συμπλεγμα(τι ειπα ε?), θα βοηθησει τα μάλλα στο χωρισμο περιοχων. τα ψαρια αυτα ειναι <περιοχικα> το οποιον σημαινει οτι θα τα δεις πλειστες φορες να προσπαθουν να κανουν στην αμμο κατι σαν γραμμη. αυτο ειναι το χωρισμα των περιοχων. λενε στον αλλον δηλαδη < μαγκα ως εδω εισαι...αν περασεις τη γραμμη-καηκες ![]() αρα εσυ φτιαχνοντας αυτο που λεμε τα κανεις να νοιωσουν ασφαλεστερα και κατ επεκταση πιο χαλαρα στη διαβιωση τους. τωρα περι μπουρμπουληθρων, περι ορεξεως κολοκυθοπιττα. αν σαρεσουν εσενα τις βαζεις ![]() ![]() ![]() για βαλε και λιγο φως παραπανω, και ανεβασε καμια φωτο καλυτερη! αντε προχωρα ακαθεκτος!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο συνχαριτιρια !!!! Μου θιμιζει το δικομου ετσι περιπου το ειχα διαμορφοσει, αργοτερα ομος προσθεσα πολους βραχους κατα μικος και κατα ιψος ειδικα στην μια πλευρα εχω και νισακι και πανο εχω φιτεψει βρια,
![]() ![]() ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το νανάκι μου μπήκε σε λειτουργία...!!!!! | Stavros | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 19 | 23-09-05 20:02 |
Τι κάνει στρογγυλούς τους Δίσκους; | John T | Δίσκοι | 20 | 30-06-05 23:14 |
Φωτογραφία | giannis1976 | Greek Aquarist's Boards | 3 | 05-03-05 20:04 |