|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως τον εστω και από σποντα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλός σας βρήκα !!αν και το ενυδρειο έγινε κατι απο κ.αμερικη και Αυστραλία
|
|
||||
|
||||
![]()
Το τελικό αποτέλεσμα ειναι αυτό http://youtu.be/akiatLZlukU λίγο οριακά με της σκληροτητες αλλα πιστεύω θα πάμε καλα!τα σχόλια δικά σας αλλα μην βαράτε !!!!!
------------------------- Στο βίντεο φενετε και ένα νεον το οποίο απλά φιλοξενητε και περιμένει να μετακόμιση Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikolas79 : 13-02-15 στις 21:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ποτε προλαβες και εβαλες- βρηκες Tateurndina
![]() ![]() ![]() εμεις εδω ψαχνουμε κανενα τριμηνο τα ψαρια που σκεφτομαστε να βαλουμε κι αν ειμαστε τυχεροι και τα βρουμε... ![]() μια χαρα σε βρισκω , αν προσαρμωσεις και λιγο τις τιμες σε αυτα που θελουν , θα εισαι σουπερ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι τιμές προτείνετε κατι ενδιάμεσα για αυτα τα ψαράκια ; ------------------------- Όσο για τα Γκάμπι σκευτομε να εχω μέσα μόνο αρσενικά (τα θηλυκά τα απομόνωσα σε άλλο ενυδρειο) για να μην γίνει χαμός απο γενες!εχω ένα ερωτηματικό όμως ,άμα ειναι μόνο αρσενικά λέτε να εχω πρόβλημα με στρες μαλώματα κτλ; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikolas79 : 14-02-15 στις 00:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω πως, με Ph 7.3-7.5 και gh 9-12 , θα εισαι οκ!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pseudomugil furcatus – Forktail Blue eye | AQUA PURA | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 16 | 13-04-10 21:57 |
forktail blue-eye | theodwros | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 26-06-08 17:33 |