|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ελπιζω του χρονου να τα αφησεις στο κρυο..
![]() με μονιμη "ζεστη" και ταισμα , τα βλεπω να σπανε το γυαλι ![]() ![]() ![]() υπεροχα να τα χαιρεσαι Τακη! ουτε καν προσεχεις τα φυτα με τετοια ψαρια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού δεν φαγώθηκε κανένα μικρό, πάλι καλα!!
![]() Να τα χαίρεσαι Τάκη. Ο λευκός είναι ΟΛΑ τα λεφτά |
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη με τόση πρωτεϊνη, δεν έχεις φιλμ στην επιφάνεια ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για τα φυτά, φρέσκια σαλάτα ![]() ![]() Παράθεση:
![]() Είναι καλά τα ψαράκια μου βρε, είναι πολύ ήρεμα και ήμερα. Και το λευκό και όλα είναι όμορφα ![]() Το παρδαλό πρέπει να είναι υβρίδιο Funcy/Common, το στόμα του είναι όπως του funcy, αλλά έχει και μια δυσμορφία και δεν ανοίγει καλά όπως έχω παρατηρήσει, αλλά τρώει και μεγαλώνει κανονικά ![]() ------------------------- Οχι, η επιφάνεια πεντακάθαρη, εχω καλή ανατάραξη
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 08-02-15 στις 21:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ποιο παρδαλο ειναι fancy με common βρε?
δεν ειναι υβριδιο αυτη η διασταυρωση, ειναι το ιδιο ειδος, αλλη ποικιλια.. οτιδηποτε ρατσα χρυσοψαρου που μπασταρδευτει με μια αλλη , δεν ειναι υβριδιο.. υβριδιο ειναι κοι με χρυσοψαρο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
κακια λεξη το υβριδιο.. μην την αναφερεις
![]() ΔΕΝ ειναι ΥΒΡΙΔΙΟ!!! ειδες τι εκανες τωρα? εβγαλες τον Discus fun απο μεσα μου! ![]() ![]() ![]() ![]() για ποιο ψαρι ομως λες δεν καταλαβα..το μονο παρδαλο που εχεις ειναι το veiltail αν δεν κανω λαθος ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το πορτοκαλι με τις άσπρες χοντρες ριγες, αυτό που μου έδωσε μαζί με το άσπρο ο Γιώργος ------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αφου είναι φαγανά τα χρυσά μου ![]() Πάντως είναι φοβερά παιδιά, ειδικά το μέγεθος του μεγάλου είναι επιβλητικό , αλλά και το άλλο commet που πήρα τον Αύγουστο το ακολουθεί, αυτό νομίζω πως θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο. Δείτε πως ήταν τον Αυγουστο που το πήρα, σε 6 μήνες έγινε τεράστιο Και παιδιά, το μεγάλο και τα black moor και αν έχουν τραβήξει τα πάνδεινα, σε αυτά τα κακόμοιρα έμαθα, έχουν φάει αμμωνία που δεν ξέρω πόση, και ταλαιπωρία αρκετή
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 08-02-15 στις 22:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οντως μπορει να εχει και αιμα fancy αυτο..
καπως μικρο κεφαλακι σαν να εχει ![]() αλλα και παλι ετσι οπως ταιζεις δυσκολο ειναι να καταλαβεις.. ακομα και τα comet για διασταυρωση με fancy μοιαζουν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν παιξει διαγωνισμος για το ποιος εχει το μεγαλυτερο χρυσοψαρο σε ενυδρειο στο GAP
![]() Παει σε καποιον το μυαλο σας ![]() ![]() ![]() Τα κουκλια μου πανε μια χαρα,πολυ χαιρομαι.. Εχουν δωσει αλλο χρωμα στο ενυδρειο σου ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
Χρυσοψαράδικο | ChocolatePuma | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 147 | 03-07-16 14:49 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |
Νέο χρυσοψαράδικο | giotiss | Χρυσόψαρα | 13 | 07-08-13 13:06 |
Χρυσοψαράδικο: Η εξέλιξη! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 78 | 08-11-10 14:41 |