|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενα update πως έχει γίνει το ενυδρείο τώρα το Χειμώνα.
Ο ζωοδότης ήλιος το έκανε ζούγκλα, με αρκετη άλγη, ειναι καιρός για να μπει μια τάξη. Απο τα πολλά φυτά και με τη τρελλή ανάπτυξη που έχουν, παρόλο που ταίζω και αυτό με τις χούφτες, τα νιτρικά πριν την αλλαγή δεν ξεπερνάνε το 5, αλλά αλλάζω 50%+ κάθε Σάββατο, τι να αλλάξω 20, τι 30 λίτρα ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα είχε καλό καιρό και είπα να βάλω μία τάξη,
ξήλωσα τα πάντα, εβγαλα τα ψάρια σε κουβά, έβγαλα και όλα τα φυτά και καθάρισα το ενυδρείο. Ο βυθός είχε τη μπίχλα της αρκουδας, η άλγη έκανε πάρτυ. Χάλασα πάνω από 150 λίτρα αποχλωριομένο νερό για πλύσιμο και σκούπα βυθού. Εβάλα μόνο τα καθαρά φυτά που δεν είχαν άλγη και τα υπόλοιπα τα άφησα σε ενα κουβά με νερό και έριξα οξυζενέ μηπως καθαρίσουν απο την άλγη. ![]() ![]() Το φθιόπωρο είχα βάλει και 2 γαρίδες, και αργότερα επειδή δεν έβλεπα τη μία έβαλα άλλη μία, τελικά υπήρχαν και οι 3 μέσα αλλά η μία έχει ένα έντονο σκούρο κόκκινο χρώμα και είναι τεράστια για Red Cherry, δειτε μέγεθος ![]() Τελικά οι γαρίδες άντεξαν στους 16 βαθμούς ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αντεχουν ανετα Τακη..Εγω δεν τους εχω βαλει ποτε θερμαντηρα,το χειμωνα εχει φτασει και 14 βαθμους πρωινες ωρες που ειναι το σπιτι ανοιχτο..Ποτε δεν ειδα απωλειες..
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ήξερα Βασίλη πως αντέχουν άνετα σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες
|
||||
|
||||
![]()
Αντεχουν και χαμηλοτερα. Σε μπαλκονι Θεσσαλονικη σε γυαλα λιγων λιτρων με κλαδεματα μος. Εβγαλα πριν μια βδομαδα τρεις κοκκινες γαριδες που επεζησαν ολο το χειμωνα. Δεν ηξερα οτι ηταν εκει και τις ανακαλυψα ανακατευντας τη μος. Μετα τα χριστουγεννα το νερο ειχε παγωσει στην επιφανεια και το ειχα σπασει.
|
||||
|
||||
![]()
Ατοιμα ζώα οι γαρίδες τελικά, ζούνε σε όλες τις συνθηκες και τρώνε τα παντα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τακη τελεια ζουγκλα το ειχες.Το γυρω γυρω για μονωση τελικα εχεις βαλει και
τα dow μαζι?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εχω διπλό τζάμι στα τζάμια και dow στο φίλτρο ------------------------- Μπήκαν και τα υπόλοιπα φυτά, έχουν λίγη άλγη ακόμα, αλά όταν μεγαλώσουν θα κόψω τα μέρη που έχουν ακόμα άλγη ![]() ![]() ![]() και πως είναι από πάνω ![]() και αυτό το ενυδρείο έχει και το καινούριο του καπάκι πλέον ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread....079#post878079 ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 01-03-15 στις 19:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το νέο μου ξύλινο χρυσοψαράδικο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 636 | 22-10-17 19:58 |
DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |