|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
φοβάται ο Γιάνης το θηριό κ το θηριό τον Γιάννη...
τα σκαλάρια είναι πολύ καλά εκπαιδευμένα απο την φύση τους να μην κοντεύουν σε θηρευτές παρα μόνο κατα πρόσωπο!! τα δικά μου είναι ενήλικα κ ο μεγαλύτερος ειναι 18 πόντοι κ η θυληκιά 16... έχω κ στην φάρμα αρσενικό 25cm περιπου 500γρμ. στα 170λτ ειναι σουπερ κ θα μεγαλώσουν γρήγορα κ ανετα κ θα τα χαίρεσαι , ειδικά αν αρχισουν να τσακώνονται για ερωτικά παιχνίδια θα γίνει γήπεδο του ρινκ. η ανούμπια δεν ειναι το αγαπημένο τους, πικρίζει σαν φυτό ενώ βαλισνέριες ειναι πιο επιθυμητες... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω ακομα αν ειναι ζευγαρι. Προσπαθω να δω την κοιλια τους αλλα δυσκολο. Μαλλον πρεπει να τα σηκωσω με το χερι. Οσο αφορα το κοκκιβο σημαδι στις δαγκανες δεν εχει κανενα απ τα δυο.
|
|
|||
|
|||
![]()
ειναι μικρά ακόμη... το κόκκινο σημάδι θα βγει σε αρσενικο αν ειναι 10εκ κ πανω... για σωστή ανάπτυξη...
όσο για την κοιλιά , δεν ξερω αν τα εχεις μαθει να κανουν ακροβατικα... συνήθως ανεβαίνουν στο τζαμι κ κανουν σαν να γδερνουν το τζαμι.. ετσι βλεπεις καλα την κοιλιά τους... μην βαζεις ιδιαιτερα χερια , εχεις δει σε κατι κομιξ που τα τσιμπανε κ βγαινει το χερι με ενα αστακο στο χερι? απο αμυνα παραπανω θα προσπαθησουν να σε γραπώσουν κ δεν θα σε αφήσουν ευκολα.... ειπαμε αν βγει μια δαγκανα μετα ξαναβλασταει αλλη αλλα δεν ειναι αναγκη να τις βγαζουμε εμεις!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι τέτοια ακροβατικά ακόμα δεν είδα...πάνω στα φύλλα τησ ανούμπιας ανεβαινουν μόνο. Δέν ξέρω πώς αλλα ανεβαίνουν.
![]() Το μικρό δέν πολυτρώει, γιατι ο μεγάλος μαζευει όλη την τροφή στη φωλιά του και τη τρωει με την ησυχία του. Καμμια λύση; |
|
|||
|
|||
![]()
Ταιζεις πρωτα στην μερια του μεγαλου 2-3 κεφτεδακια. Θα μπουκωσει το ενα κ θα αρπαξει τα αλλα 2 με κατευθυνση την ψωλια του. Τοτε ριχνεις κ στο μικρο. Να ξερεις οτι με τις κεραιες λαμβανουν τα παντα ακομη κ τροφη αλλα επειδη το ενυδρειο ειναι μικρος χωρος λιηη τροφη ειναι αρκετη για να "μυρισει" ολος ο τοπος κ μετα ψαχνονται...
Βλεπουν καλυτερα την νυχτα παρα την ημερα αλλα παντα ειναι με συμβουλο την κεραια. Εχουν 6 κεραιες 3 ζευγαρια κ καθε ζευγαρι ειναι για διαφορετικο σκοπο. Καταλαβαξνουν μεχρι κ την αγωγιμοτητα του νερου!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ πολύ για όλα. Είμαι σίγουροσ θα επανέλθω με νέα ερωτήματα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aναγνωριση φυλου και αναγνωριση κιχλιδας.. | Bill-Samos | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 30-09-13 18:51 |
Αναγνωριση | Gregoris | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 14-03-11 21:55 |
Αναγνωριση- What is this?? | haf_k | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 1 | 27-02-11 02:01 |
Αναγνωριση? | kwstas_original | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 02-06-09 14:43 |
αλγη αναγνωριση-φυτα αναγνωριση | jimfytakis | Αναγνωρίσεις φυτών | 22 | 22-09-07 12:15 |