|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εδώ κάποιες πληροφόριες http://crayfishgalery.blogspot.gr/20...-papuanus.html κ εδώ http://diszhal.info/english/inverteb...rax_peknyi.php Βρε παιδία κάντε μια παρουσίαση του ενυδρείου σας.... Κ φυσικά ΟΛΕΣ οι καραβίδες σε ενυδρείο ΧΩΡΙΣ ψαρια!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και συμβουλές. Δυστυχώς πρίν προλάβω να το ψάξω απόκτησα μια καραβίδα και αμέσωσ μετά άλλη μία...με διαφορά μιας μέρας. Οι καραβίδες ήταν δυο μονες τους σε ενα πετ σοπ σε ''ενυδρείο'' με τα φυτα του μαγαζιου. Μαζί είχαν 2-3 πλεκο. Βασικά το είδα μαρεσε και είπα να το ψάξω...πριν προλαβω η κοπελα μ μου το πήρε και την επόμενη ενασ φιλοσ μ μου πήρε το άλλο... 8 ευρω έκαστο.
Το ενυδρείο μου είναι 160-170 λίτρα καθαρά. Έχω μέσα μια ρίζα μερικές πέτρες μια ανουμπια. Απο ψάρια έχω 2 αγελοψαρα και 6 αρλεκίνους. Οι καρβίδες είναι η μεγαλύτερη 6 εκατοστά περίπου και η άλλη λίγο μικρότερη. Μέχρι στιγμής η συμπεριφορά τους είναι καλή. Η ανούμπια ανέγγιχτη και τα ψάρια όλα ζωντανά. Γίνονται επιθετικές μόνο όταν διεκδικούν το φαί τους απο τα σκαλάρια που πάν να το κλέψουν μπροστά απ τη φωλία τους. Οι αρλεκίνοι δέν τις πλησιάζουν όυτε για πλάκα. Σέ μερίκές εφόδους που έκανα νύχτα τις είδα τα τριγυρνάν στο ενυδρείο αντίθέτως με τη μέρα που είναι μέσα στα θολάμια τους. Σε μιά έφοδο είδα οτι είχαν ανταλλάξει θολάμια. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Έκτος κ αν στη πρώτη αλλαγή πουκαμίσου που θα κάνει την φάνε τα αγγελόψαρα,είναι μικρή ακόμα... Οπότε βρές μια λύση σύντομα!!
|
|||
|
|||
![]()
φοβάται ο Γιάνης το θηριό κ το θηριό τον Γιάννη...
τα σκαλάρια είναι πολύ καλά εκπαιδευμένα απο την φύση τους να μην κοντεύουν σε θηρευτές παρα μόνο κατα πρόσωπο!! τα δικά μου είναι ενήλικα κ ο μεγαλύτερος ειναι 18 πόντοι κ η θυληκιά 16... έχω κ στην φάρμα αρσενικό 25cm περιπου 500γρμ. στα 170λτ ειναι σουπερ κ θα μεγαλώσουν γρήγορα κ ανετα κ θα τα χαίρεσαι , ειδικά αν αρχισουν να τσακώνονται για ερωτικά παιχνίδια θα γίνει γήπεδο του ρινκ. η ανούμπια δεν ειναι το αγαπημένο τους, πικρίζει σαν φυτό ενώ βαλισνέριες ειναι πιο επιθυμητες... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω ακομα αν ειναι ζευγαρι. Προσπαθω να δω την κοιλια τους αλλα δυσκολο. Μαλλον πρεπει να τα σηκωσω με το χερι. Οσο αφορα το κοκκιβο σημαδι στις δαγκανες δεν εχει κανενα απ τα δυο.
|
|
|||
|
|||
![]()
ειναι μικρά ακόμη... το κόκκινο σημάδι θα βγει σε αρσενικο αν ειναι 10εκ κ πανω... για σωστή ανάπτυξη...
όσο για την κοιλιά , δεν ξερω αν τα εχεις μαθει να κανουν ακροβατικα... συνήθως ανεβαίνουν στο τζαμι κ κανουν σαν να γδερνουν το τζαμι.. ετσι βλεπεις καλα την κοιλιά τους... μην βαζεις ιδιαιτερα χερια , εχεις δει σε κατι κομιξ που τα τσιμπανε κ βγαινει το χερι με ενα αστακο στο χερι? απο αμυνα παραπανω θα προσπαθησουν να σε γραπώσουν κ δεν θα σε αφήσουν ευκολα.... ειπαμε αν βγει μια δαγκανα μετα ξαναβλασταει αλλη αλλα δεν ειναι αναγκη να τις βγαζουμε εμεις!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι τέτοια ακροβατικά ακόμα δεν είδα...πάνω στα φύλλα τησ ανούμπιας ανεβαινουν μόνο. Δέν ξέρω πώς αλλα ανεβαίνουν.
![]() Το μικρό δέν πολυτρώει, γιατι ο μεγάλος μαζευει όλη την τροφή στη φωλιά του και τη τρωει με την ησυχία του. Καμμια λύση; |
|
||||
|
||||
![]()
+ 1...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aναγνωριση φυλου και αναγνωριση κιχλιδας.. | Bill-Samos | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 30-09-13 18:51 |
Αναγνωριση | Gregoris | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 14-03-11 21:55 |
Αναγνωριση- What is this?? | haf_k | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 1 | 27-02-11 02:01 |
Αναγνωριση? | kwstas_original | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 02-06-09 14:43 |
αλγη αναγνωριση-φυτα αναγνωριση | jimfytakis | Αναγνωρίσεις φυτών | 22 | 22-09-07 12:15 |