|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εδω και 2 μερες κανω θεραπεια με esha και παρατηρησα οτι τα σαλιγκαρια βγηκαν εξω απο το νερο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Στο φυτεμένο υπάρχουν ίσως και εκατονταδες Melanoides και καμια 20αρια Helena,
στα χρυσόψαρα υπάρχουν 2 ramshorn και ζουν ακόμα Edit: Δοσολογία αυτή που γράφει ο κατασκευαστής
|
||||
|
||||
![]()
τα σαλιγκαρια μαλλον ειναι λαθρεπιβατες δεν τα ξερω ακριβως,
δοσολογιες αναγραφονται στο κουτι και στις οδηγιες χρησεως για οποιον τις διαβαζει, μερες θεραπειας οπως ανεφερα 2 απο τις 3 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εμεις πως ξερουμε λοιπον, τι προγραμμα θεραπειας εχει ακολουθησει ο αλλος τελικα και με ποια δοσολογια? Αν εγω εχω βαλει διπλη δοσολογια και για 10 μερες και ξεκανα καποια σαλιγκαρια ή γαριδες, γιατι να φοβησω και τον αλλον που παει να κανει 3 μερες θεραπεια με στανταρ δοσολογια? Ή το αντιθετο. Γιατι να μη πληροφορησω τον αλλον οτι κοιταξε, βαλε αφοβα. Εγω εβαλα διπλη δοσολογια και για 10 μερες και τα ταδε σαλιγκαρια ή οι ταδε γαριδες, δεν επαθαν τιποτα. Το πιο σωστο θα ηταν να συμπληρωνουμε πληρη τη φορμα ασθενειων. Εγω απλα ζητησα λιγο πιο συγκεκριμενη πληροφορια, για να ειναι χρησιμη.
|
||||
|
||||
![]()
εγω το είχα χρησιμοποιήσει για 3 μέρες με την αναγραφόμενη δοσολογία. με σαλιγκάρια μέσα anentome helena
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
2000 litra | giannis tzavelas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 08-02-15 01:38 |
MELAFIX-PIMAFIX ή ESHA 2000?? | evina | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 03-10-13 14:43 |
eSHa 2000 και σαληγκάρι... | Da Gypsy Fish | Σαλιγκάρια | 52 | 23-06-13 21:50 |
Προληπτικα με καθε αλλαγη νερου esha | achisael | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 14-04-11 12:40 |
Zητάω βοήθεια!!!!!! eSHa AQUA TEST | batman_gardiki | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 17-02-08 17:47 |