|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ειναι απο τα πραγματα που δεν θες να χανεις κ ειμαι κ μακρυά!!!
Ημουν στην 311ΕΜΑ κ είδα όλο το national geographic k animal planet σε live μορφη!!! βέβαια η όλη παρουσίαση μπορεί να γίνει κ σε ηλεκτρονική μορφή δεν ξέρω αν προλάβω μέχρι της 3 Μαϊου αλλά μπορώ να το προγραμματίσω ώστε να το κάνουμε ζωντανά μεσω ιντερνετ... θα το δω κ θα ενημερώσω σχετικά παντως ειναι πολύ ενδιαφέρων κ νομίζω ότι τα άτομα που ειναι κοντά εκεί καλό θα ταν να πάνε μια βόλτα... θα ναι πιο καλό παρα κλεισμένος σπιτι!!! |
|
|||
|
|||
![]()
κλεοβουλε πολυ θα ηθελα να ειμαι εκει το μαιο, να θυμηθω και τα παλια σαν φανταρος στο 640 ΜΚΤΠ και τους 7 μηνες στο Ε.Φ. 126. να φαμε και λιγο καβουρμα.
οσο για animal planet, στο Σουφλι μολις ανοιξε λιγο ο καιρος την ανοιξη εβλεπες οτι ζωο ηθελες. τους λαγους και τα φιδια στην κυριολεξια τα παταγες. |
|
||||
|
||||
![]()
Εαν κανουμε κατι στο λα σκαλα δε νιμιζω να κοστισει πολυ περισσοτερο και θα μπορεσουν να παρεβρεθουν και παιδια οχι μονο απο Θεσσαλονικη αλλα και απο Γιαννιτσα, Βεροια κατερινη και η συμμετοχη θα ειναι μεγαλυτερη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ας μη σπαμάρουμε το θέμα. ![]() Όσον αφορά την μετάδοση διαδικτυακά που λέει ο Πολύκαρπος, υπάρχει πρόβλημα γιατί ένα μέρος του υλικού έχει παραχωρηθεί μόνο για ιδιωτική προβολή. |
|
||||
|
||||
![]()
Κλεοβουλε αν δεν δουλεύω εκείνη την μέρα είμαι μεσα
|
||||
|
||||
![]()
Κλεοβουλε αν θυμασε ηθελα και εγω να κανω κατι τετοιο,ηθελα να δειξω το video με τις βιοτοπ,,καταδ,,,τα ειχα ετοιμασει ολα το 2013 μετα τη Ζωοτεχνια ,,,αλλα χαλασε για γνωστους λογους που δημιουργήθηκαν τοτε με αλλο φορουμ.
Ελπιζω να το καταφερεις εσυ γιατι τα καινουργια μελη δεν εχουν αυτη την εμπειρια στο σεμιναριο,,και δεν εχουν δει το φανταστικο Video... ξερω ποιος το εχει αν σε ενδιαφέρει. Ωραια ιδεα ,,αν μαζευτουμε 4 ατομα να μοιρασουμε βενζινες εγω ερχομαι στο σουφλι.
|
||||
|
||||
![]()
Κανόνισε βρε να μη δουλεύεις ή πάρε μια αναρρωτική
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιστορικά πρόσωπα για τους Ενυδρειόφιλους | Κλεόβουλος | Greek Aquarist's Boards | 23 | 04-06-18 18:59 |
Σεμινάριο στην Θεσσαλονίκη | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 31 | 10-04-09 15:21 |
Διήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο | NPS | Παραλία - Beach Bar | 0 | 27-07-07 05:02 |
Καλημέρα σε όλους τους ενυδρειόφιλους!!!!!! | Κων/νος Μ. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 20-05-07 18:07 |