|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
στο φιλτρο μου εχω τα κλασικα μπλε σφουγγαρια.
τι θα μου προτεινατε να βαλω προκειμενου να βελτιωθει η φιλτρανση μου? ΥΓ ειμαι εντελως ασχετος απο φιλτρα οσοκαι απο τα υλικα τους |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όταν έλεγες στρωμένα? Δηλαδή έστρωσες ή μπόλιασες το φίλτρο στο οποίο έχεις μέσα μόνο σφουγγάρια? Μετρήσεις κάνεις?
|
|||
|
|||
![]()
ειχα τα φιλτρα σε αλλο ενυδριο.
οποτε οι συνχομπιστες μου ειπαν να ριξω τα ψαρια αμεσως, αφου τα φιλτρα ειναι ετοιμα. μετρησεις δεν κανω. πως να βελτιωσω τα υλικα του φιλτρου μου ομως?? |
|
|||
|
|||
![]()
αν ηταν στρωμένα σε άλλο ενυδρείο ειναι οκ!
φαντάζομαι στο άλλο ενυδρείο να δούλευαν πάνω απο μήνα και να τα έπλυνες (αν τα έπλυνες) με νερό ενυδρείου και όχι απο την βρύση... στο φίλτρο pic-up ehime δεν μπορείς να βάλεις κάτι άλλο εκτος απο το σφουγγάρι του.. στο άλλο αν το είδα καλά μπορείς να βάλεις μέσα του μόνο κάποιο πορώδες υλικό όπως το sera siporax η ελαφρόπετρα.. με το co2 τι έκανες δούλεψε? ------------------------- έχεις και αλλού το ίδιο θέμα με το ίδιο ενυδρείο.... τώρα το είδα.. έτσι μπερδευόμαστε... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos76 : 05-02-15 στις 10:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
ααα... καλά...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι μονο με σφουγγαρια δεν στρωνει το φιλτρο;
|
||||
|
||||
![]()
Εννοείται... απλά δεν συνηθίζεται...
Από εκεί και πέρα, εσύ είσαι σίγουρος με τα παρακάτω ότι είναι στρωμένα? Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα μας το δειξουν.
|
|||
|
|||
![]()
φιλε στρατηγε, παρατηρω οτι "τονιζεις" φρασεις οι οποιες αν διαβαστουν με την σειρα που εχουν γραφτει στο φορουμ στις συζητησεις, φαινετε οτι θες απλα και μονο να κανεις κριτικη, και μαλιστα ατυχης, και οχι να βοηθησεις.
απο κει και περα, καθε καλοπροερετος σχολιασμος ειναι αποδεκτος. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ομως παρακαλω να λειπουν. αυτα που λεω τα σκευτηκα πριν τα γραψω, αλλα τα πμ που μου ηρθαν με ωθησαν σε αυτη την κινηση. φιλικα, Γιαννης. |
|
||||
|
||||
![]()
Στα φίλτρα σου μπορείς να κάνεις το εξής
Κόψε στη μέση το σφουγγάρι στο κάθε φίλτρο και στη θέση του πρόσθεσε mini siporax. Στο πάνω μέρος βάλε μια μικρή ποσότητα από ενυδρειακό βαμβάκι το οποιο θα αλλάζεις σε κάθε αλλαγή νερού Μελλοντικά - κι αν τα οικονομικά σου το επιτρέπουν - άρχισε να κοιτάς για κάποιο εξωτερικό φίλτρο Τα εσωτερικά σου τρώνε χώρο (ωφέλιμα λίτρα) και μπουκώνουν ευκολα Με το εξωτερικό, τα ξεχνάς αυτα τα προβλήματα Για να δεις αν τα φιλτρα σου ειναι στρωμένα, πρέπει να μετρήσεις αμμωνία, νιτρώδη και νιτρικά Δυστυχως δεν υπάρχει άλλος τρόπος Καλή συνέχεια ΥΓ : Συνεχίζω να επιμένω πως με τόσα θέματα που έχεις ανοίξει, σε λίγο δεν θα ξέρουμε τι γράφουμε που.... ![]() Συγκέντρωσε τις απορρίες σου σε ένα θέμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όπως και να έχει, κάνε μετρήσεις να δουμε.. (αυτό με τα πμ δεν κατάλαβα..)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nano Nature Aquarium | Dimis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 54 | 25-02-10 22:45 |
back to nature,artificial backrounds.. | Giannis-malawi | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 28 | 24-12-07 16:51 |
The world's top 27 nature aquariums | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 17-10-07 22:00 |
Nature Aquarium World : 1,2,3 | Juan | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 3 | 12-11-05 17:26 |
Back to nature! | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 29-03-05 10:06 |