|
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Γιάννη καλησπέρα, κάνε και τα δύο Αφρικάνικα Tanganyika και βάλε εύκολα φυτά που δεν χρειάζονται ούτε υπόστρωμα,ούτε υγρό λίπασμα,ούτε πολύ φωτισμό και μην εμπιστευτείς οποιονδήποτε pet shopά σου πει το αντίθετο. Μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε είδος Anubias,Crinum Calamistratum & Java ferm. Εκτός από εύκολα φυτά είναι ανθεκτικά στο σκληρό νερό της λίμνης και δεν θα τα τρώνε τα ψάρια σου. Κάτι ακόμα που μπορεί να σΆ ενδιαφέρει είναι ότι δεν θα σε κουράζει πολύ στη ρουτίνα του αφού το μόνο τζάμι που θα καθαρίζεις από άλγη θα Άναι το μπροστινό,η υπόλοιπη άλγητου ενυδρείου θα Άναι τροφή για τα ψάρια σου.
Java ferm: https://www.google.gr/search?q=java+...w=1024&bih=615 ![]() Ο σύνδεσμος από κάτω είναι η υπογραφή μου και σΆ αυτή βρίσκεται το ενυδρείο μου 700 λίτρων Tanganyika όταν το πρωτοέστησα,τώρα είναι πιο πλούσιο!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα , τι διαστασεις εχουν αυτα τα θηριάκια ?
επειδη καπου χάθηκα μέσα στα γρεεκλισ κ τα κεφαλαια γραμματα... ειναι πανω σε βάσεις ? έχεις βάσεις ? πριν μπεις σε διαδικασία επιλογής είδους νερού , ψαριών , φυτων , βυθου κλπ ας ξεκινησουμε απο τα πιο βασικα.... ο χώρος που θες να αγοράσεις (αν καταλαβα καλα) ειναι σε ισογειο ? όροφο ? το κτήριο ειναι καινούργιο ή παλιο αυτα τα στοιχεία θα βοηθήσουν σε πολλα πράγματα για αποφυγή σφουγγαρίσματος ή κ κοινοπραξίας με τον γείτονα του κάτω ορόφου!!! κ μια χαζη τυπικη ερώτηση... ξερεις ποσο καιρό υπάρχουν αυτά τα ενυδρεία , πόσο καιρό τρέχανε κ πόσο καιρό ειναι στεγνά? γιατί εγώ ενα χαλασμένο φίλτρο θα το άφηνα... ένα καλό ενυδρείο ΔΕΝ θα το άφηνα με τίποτα!!! συγνώμη αν σε βάζω σε σκέψεις αλλά αυτές μου μπήκαν κ εμενα οταν διάβασα για καμένες σωλήνες , χαλασμένα φίλτρα... πίστεψε με δεν θες να το γεμίσεις νερό αυτό το ενυδρείο κ να δεις τον κατακλυσμό του Νώε σε 3D στον χώρο σου... κ βέβαια ΟΧΙ με ρεύματα εκει... αναμένω αγωνιωδώς τις απαντήσεις σου!!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τα φύλτρα δεν υπάρχουν, παρα μονο η παροχές. δούλευαν 5 χρονια κάθονται έτσι 8 χρονια περίπου |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε καμια φωτογραφια να δουμε πρι τινος προκειται.
|
|||
|
|||
![]()
εγώ θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά κ ενίσχυση με αλουμινογωνιές πάσες 10εκ ανα πλευρά
κ προστατεύει την γωνιά του τζαμιού βεβαια 5 χρονια να δουλεύουν κ 8 να κάθονται... θα είχα αγωνία αλλα απο την άλλη δεν θα κρατιόμουν να μην το γεμίσω!!! βασικά δες τις κοντρες... παιξε με αυτές να δεις αν κουνιούνται καθόλου.. κ οντος βγαλε κ καμια φωτό γιατί ισως κ να θες προληπτικά κ καμιά κόντρα ακόμη... το μονο παρήγορο είναι οτι είσαι Γερμανία κ ετσι δεν εχει πολλές ζέστες κ οτι ειναι σε βάση κ χτιστό.. στο τελος της ημέρας μολις παρεις την αποφαση να το γεμίσεις το γεμίζεις σταδιακα... βλεποντας κ πρατοντας... το πιο ακριβό σίγουρα ειναι το γυαλί κ οι βάσεις... αν δεν νοιόθεις σίγουρος ρώτα μερικούς μάστορες εκεί να σου πουν τιμή για νέο κόλλημα εκει θα είσαι πιο σίγουρος κ αν γίνει στραβή θα ξέρεις ποιον να βρίσεις!! παντα πρεπει να φταίει άλλος!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
460 litra | HERBI | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 17-09-14 17:30 |
400 litra και φιλτρανση | Krisos | Γλυκό νερό - Γενικά | 47 | 18-02-11 21:51 |
60 litra guppy | g-pavl | Ζωοτόκα | 5 | 24-11-08 19:26 |
70 litra | ton12 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 07-03-08 15:32 |