|
|
||||
|
||||
![]()
Τα θεωρουσα σιγουρα γιατι τα ειχα κλεισει με σιλικονη τα καπακια και απο τη μεσα και απο την εξω μερια και ειχα κανει ελεγχο με σαπουναδα.
Τι μαγια εβαλες αυτη τη φορα?
|
|||
|
|||
![]()
για να επιταχυνω τις διαδικασιες εβαλα 2 μπουκαλια. στο ενα φρεσκια στο αλλο φακελακ
σημερα που μπηκα σπιτι το μπουκαλι στο οποιο προσεθεσα λιγη ακομα μαγια ειχε σκληρηνει, αλλα δεν εβγαζε co2 στην ελαφροπετρα μου, παρα μονο οταν το κουνουσα. λετε να προστεσω και αλλη μαγια μπας και βγαλω ακρη? στο 3λιτρο που εφτιαξα εβαλα 2 λιτρα νερο, 4 ποτηρια ζαχαρη και μιγο κουταλακι φρεσκια μαγια (σε κυβακι) ------------------------- νεοτερα. στο πρωτο μπουκαλι που προσεθεσα κιαλλη μαγια ειδα βελλτιωση. εχω παραγωγη. μικρη μεν, αλλα εχω παραγωγη. στο δευτερο ακομα παλευω την στεγανιτητα, γιατι η υγρασια μου τα χαλασε λιγακι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη redman : 03-02-15 στις 20:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως να ξέρεις πως το πρόβλημα σου δεν θα λυθεί προσθέτοντας συνεχώς νέες ποσότητες απο το καθε υλικό. Στο τέλος θα φτιάξεις γλυκό του κουταλιου σε μπουκάλι
![]() Τα κλειδιά ειναι η σωστή αναλογία των υλικών - προσωπικά σε 2λιτρο βαζω μια μυτη σε γλυκο κουταλιου μαγια και 3 κουπες ζαχαρη, οι μηδενικές απωλειες στο μπουκαλι και η σωστή θερμοκρασία του νερού στο οποίο θα διαλύσεις τη ζαχαρη και στο οποίο τελικά θα καταλήξει η μαγιά Δες σε ποιο από τα 3 κάνεις κάτι λάθος και να ξερεις πως μεχρι να βρούμε τη σωστή συνταγή, οι περισσότεροι παιδευτήκαμε |
|
|||
|
|||
![]()
μου κανουν φοβερη εντυπωση οι 100 διαφορετικες συνταγες ολων σας! (καλοπροερετα παντα)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν αυξήσεις ή μειώσεις το νερό, αυξάνεις ή μειώνεις ζάχαρη και μαγιά Αν θελήσεις να προσθέσεις κι αλλα μπουκάλια, τότε προσθέτεις νερό άρα προσθέτεις επιπλέον ποσότητες στα υλικά Αν έχεις βρει αλλες 99 συνταγές, εδώ είμαστε να τις συζητήσουμε ![]() Αν κάποιος αντί για 3 κούπες ζάχαρη, βάζει 2.5, μην το θεωρείς νέα συνταγή ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
με τι κανεις την διαχυση?? τι θερμοκρασια εχει το δωματιο που ειναι το co2...?? τα παιδια τα ειπανε ολα οσα χρειαζονται, θα επρεπε να το εχεις καταφερει.... και εγω το ειχα για πολλα χρονια, η δικη μου συνταγη αν θελεις να δοκιμασεις ειναι..... σε 1.5 λ. μπουκαλι 2 κουπες ζαχ. και μισο κουταλακι αποξηραμενη μαγια γιωτης, τα εβαζα στο μπουκαλι εριχνα το νερο (χλιαρο 30-35 βαθ. ) εκλεινα με πωμα και κουνουσα μεχρι να λιωσουν ... αν η θερμοκρασια δωματιου δεν ειναι απο 20 βαθ. και πανω ξεχασε το ...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με diy co2 | chrisvari | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 10-02-13 17:42 |
Προβλημα με GBA | ErnieBall | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 19-03-10 15:27 |
Προβλημα με C02 | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 05-03-10 22:02 |
προβλημα? | Ryu | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 10-12-07 14:33 |
Προβλημα με ΝΟ3 | Cpagr | Δίσκοι | 12 | 07-03-07 12:50 |