|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Γιάννη,
ευχάριστα νέα, να τα χαίρεσαι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
thanks!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε Γιαννο καλως τις δεχτηκες τις ουρίτσες!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωχ τωρα το ειδα. Πολύ ωραιο το ενυδρειο Γιαννη, μπραβο, καλοριζικα τα νεα γερτρουδια σου κι αυτά Μαθουσάλες θα γινουν
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω παιδια, να΄στε καλα!
παντου ουριτσες, αυτο ειναι το νοημα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα οσο περιμενα να μεγαλωσει η νεα φουρνια απ τα γετρουδια
και να ωριμασουν τον βυθο στο γαριδαδικο μεχρι να μεταφερθουν μαζι με τα υπολλοιπα , την εκαναν την "λαδια" τους ![]() κατι αφησαν πισω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Γιαννη, να σου ζησει. Να σε ρωτησω κατι; Τι ΡΗ εχεις; Ρωταω γιατι εγω από τοτε που αλλαξα το aquascape εχω ΡΗ περιπου στο 7,2 με 7,4. Μεχρι στιγμης δεν εχω πολλα ζευγαρώματα σε αυτό το ΡΗ. Όταν ηταν πριν την αλλαγη σε ΡΗ 6,0 με 6,4 δεν τα προλαβαινα. Μηπως τελικα είναι το ΡΗ η λυση;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
160 κοινωνικο | akoylini | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 5 | 07-09-14 18:18 |
160 lt κοινωνικο | ΝΙΚΟΣΠΕ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 11-02-14 03:08 |
Rio 125 κοινωνικο | akis7 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 31-05-13 11:19 |
το κοινωνικο μου.. | Πάνος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 135 | 06-11-09 21:29 |
Κοινωνικο Φυτεμενο | ANEMOS | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 02-05-09 18:36 |