|
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλο
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Εχουν γινει πολλες αλλαγες
Προστεθηκαν duncanthastrea zoanthus (πρασινα,κιτρινα,δυο διαφορετικα κοκκινα) montipora digitata κοκκινη montipora digitata ασπρη acropora formosa galaxea acropora πλασινη με μωβ ακρες stylophora ricordea acanthastrea caulastrea acropora μωβ με πρασινες ακρες και πρασινα tips Και στο προγραμα εχουν μπει montipora digitata κοκκινη (θελω και δευτερη ![]() montipora digitata μπλε styolophora milka purple hydnophora fluorescent αρκετα ακομα zoanthus μερικες acanthastrea gorgonia και acropora Αλλα επειδη ψαχνω καιρο και δεν βρισκω το κοβω να μπαινουν προς καλοκαιρι και αν βρω και τοτε αλλα θα συνεχισω να τα ψαχνω μεχρι να βρω και να γεμισω μεχρι και τα τζαμια ![]() ------------------------- ![]() ------------------------- ![]() ------------------------- ![]() ------------------------- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paul.asty : 30-03-15 στις 00:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο, πολύ ωραίο αποτέλεσμα!
Τα κοράλια πολύ καλές επιλογές. Όταν φουντώσουν αρκετά εκεί θα δεις... Κράτα μας ενημερωμένους! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω πολυ Παναγωτη!!
Προσθετω μερικες φωτο απο τα zoanthus μου ![]() ![]() ![]() ![]() Αυτα ειναι οσα εχω μεχρι στιγμη θα προσθετω συνεχεια νεα , τα οποια δεν εχω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι ομορφιές είναι αυτές ; φτου φτου
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι πολυ ωραια στημενο,πολυ καλο μπραβο.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Αλλαξα θεσεις σε μερικα φραγκακια και προσθεσα μερικα ακομα Επισης μετα απο ερκετο καιρο εκατσα το πασχα και εβαλα το sump το οποιο λειτουργει με εξωτερικη υπερχειλιση η οποια ξεκιναει κανονικα μετα απο διακοπη του ρευματος (το εχω ελεξει αρκετες φορες) ![]() ![]() ------------------------- Επιπλεον αν περασω Αθηνα θα παω κατευθειαν σε μεγαλητερο ενυδρειο περιπου 400main + 120sump Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paul.asty : 27-04-15 στις 23:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενα ονειρο!!! | redman88 | Bettas | 20 | 30-05-11 14:38 |
μανδαρινος-ενα ονειρο που μπορει να γινει πραγματικοτητα?? | Πάνος | Reefsafe | 13 | 18-12-10 19:41 |
το ονειρο μου...... | kwstas_original | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 28-08-09 11:38 |