|
|
||||
|
||||
![]()
Το τεστ σου λέει ποιο είναι το "οκ" για το νερό σε έτοιμο στρωμένο ενυδρείο με ψάρια, όχι σε περίοδο στρωσίματος (γιαυτό και δεν αναφέρει τιμές, απλά σου λέει ότι πρέπει να είναι 0...). Εγώ απλά σου εξήγησα το τέστ, και τι σημαίνει το τετραγωνάκι με το οκ, δεν εννοούσα να κάνεις αλλαγές από τώρα... Sorry αν σε μπέρδεψα, δική μου παράλειψη...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
1 mg αμμωνιας ειναι αρκετα τοξικο για τα ψαρια..
Ακομα και με τρα χρυσοψαρα που αντεχουν, μερικες αλλαγες νερου δεν θα χαλασουν το στρωσιμο.. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν πεσει η αμμωνια ομως, πως θα φτιαχτουν τα Νο2 και στην συνεχεια τα Νο3 ? |
|
||||
|
||||
![]()
τα χρυσοψαρα παραγουν αρκετη.. συνεχως.
θες παρα πολλες αλλαγες για να μειωθει η αμμωνια τοσο πουνα επηρεασει το στρωσιμο. |
|
||||
|
||||
![]()
Οι αλλαγές νερού κάθε 3-4 μέρες 30% είναι απαραίτητες στην αρχή. Το στρώσιμο του νερού δεν επηρεάζεται. ¶ντε να καθυστερήσει μερικές πολύ λίγες μέρες και αυτό δεν είναι σίγουρο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σημερινές μετρήσεις!
Ammonia 0mg No2 έχω (το test της aquavital δεν λεει ποσο, απλα λεει αν εχεις ή οχι) No3 100 Περιμένω να σβήσει το No2 και με μία αλλαγή νερού είμαι έτοιμος να βάλω ψάρια? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |