|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον έχω διαφορετικά γούστα από άλλους, αλλά...
μια χαρά είναι τα φυτά στη μια πλευρά (για να μη πω οτι είναι πολλά και χρειάζεται ένα καλό κλάδεμα/αραίωση) Επίσης... τι τα θες τα ροδόστομα, κόρις και λοιπά "μίζερα" (να τονιστούν τα εισαγωγικά παρακαλώ) ψάρια??? ΙΜΟ, το "aquascaping" δεν πρέπει να "ικανοποιεί" εσένα, αλλά τους 7 ομορφούληδες που έχεις στο ενυδρείο. ΥΓ: Επαναλαμβάνω: ΓΙΑΤΙ "βάζεις" δίσκους να "συζούν" με τη "πλέμπα"? |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου ρε Κωστα δισκοφανατιλα..... Τα κορυς τα εχω για εργατες αφου ανακατευουν τον βυθο και τρωνε οτι υπολειμα τροφης μεινει.... Τα ροδοστομα δινουν λιγη κινηση παραπανω και λατρευει να τα χαζευει η γατα μου.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ κάπως έτσι θα το έκανα....
Θα άφηνα όλο το μπροστινό μέρος για κολύμπι, θα γέμιζα την μέση μέχρι το μπροστινό τζάμι σχεδόν (να χωρίσει λίγο στα δύο) και γέμισμα στα πλάγια δεξιά και στην πλάτη. Κλάδεμα στην μεσαία περιοχή (σε ύψος) για περισσότερο χώρο.
Takashi Amano Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Juan : 20-06-06 στις 13:49 |
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω και εγω κατι τετοιο σκεφτομαι με τις υγροφιλιες να πηγαινουν στο δεξι ακρο και στη μεση καποιο ξυλο με χαμηλα φυτακια....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|