|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο ενυδρειο εχεις φιλε ,,να το χαιρεσαι..
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωρεο ειναι το ενιδριο σου και οι δισκαρες σου
|
|||
|
|||
![]() ------------------------- ------------------------- ------------------------- τα 2217 ειναι συνδεδεμενα σε σειρα με τον συνδεσμο της eheim με το δευτερο σε λειτουργια και απο το πρωτο εχει αφαιρεθει το προπελακι.Συνολικα 8 λιτρα siporax με προφιλτρο eheim,κετσε eheim και 4 σφουγγαρια eheim μπλε πριν απο το siporax. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ellenikus : 29-01-15 στις 18:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίο να το χαίρεσαι!
Πολύ ωραία τα ξύλα με της ανούμπιες!!! τα άλλα φυτά αν τα είχες πιο μαζεμένα στης δύο άκρες του ενυδρείου θα μου άρεσαν πιο πολύ.. ![]() τα ψάρια με το νερό βρύσης δεν σου βγάλανε κανένα πρόβλημα? |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι το νερο της Αθηνας δεν μου δημιουργησε κανενα προβλημα εδω και 3 χρονια ουτε με αφρικανικες ουτε με αμερικανικες κιχλιδες.Εξαλλου ειναι δισκοι μεγαλωμενοι με νερο βρυσης.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Λόγο λίτρων ίσως ανέχονται αλκαλικό νερό οι δίσκοι και τα διοξείδια αλλά μακροπρόθεσμα......... Αν το νερό της Αθήνας είναι τόσο ευεργετικό και ανεκτό γιατί δεν κάνεις ένα κοινωνικό ΑφρικοΑμερικάνικο..... ![]() Ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις με το τελευταίο απλά έχω πολύ χιούμορ..... ![]() Αλλά μπορείς να βρεις τρόπο να το μαλακώσεις λίγο.......με τύρφη ας πούμε.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φτερη...φυτεμενη σαπιζει; | Λάζαρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 06-06-11 15:05 |