|
|
||||
|
||||
![]()
(Αν και δεν ειναι καθεαυτου φαρμακα) τα μονα που εχω στην ντουλαπα, ειναι αλατι χονδρο, και Epsom salt.
(απο εξοπλισμο για τυχων θεραπειες ΟΚ δεν αναφερω, ειναι αλλο θεμα)
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα,δε λεω οτι ειναι απολυτως απαραιτητο να υπαρχουν τα φαρμακα παντα.
ουτε και πολυ φαν των φαρμακων ειμαι γενικως. ο λογος που ανοιξα το θεμα ειναι κυριως γιατι οσες φορες μου εχει τυχει κατι,θα ειναι ειτε κυριακη ειτε αργια,ειτε 3ημερο η δεν ξερω γω τι και αναγκαζομαι να περιμενω. μια φορα ετυχε και μπορεσα να βρω αμεσα απο συγχομπιστα φαρμακα (τον κωνσταντινο) που ετρεξε ο ανθρωπος να βρεθουμε και μου τα δανεισε. ολες τις υπολοιπες φορες αναγκαζομουνα να περιμενω.οποτε γιαυτο ρωταω. και,γιατι σκεφτομαι να στησω ενυδρειο παλι και εχω αρχισει να ψαχνομαι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα!
![]() ασε γιατι ελεγα για κανα 90λιτρο το πολυ,και ολο στα 300λιτρα παει το ματι μου ![]() αλλα ο χωρος ειναι πολυ περιορισμενος,οποτε... |
|
||||
|
||||
![]()
Το μονο φάρμακο που μπορω να σκεφτώ αύτη τη στιγμή είναι το πονσταν που έχω δίπλα μου ...
Η θερμοκρασία μου χτύπησε 39.8... ![]() Θα προσαρμοσω επάνω μου τον stc
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και μετα βάλε οτι θες μεσα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |