|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν πήρε ακόμη, αλλα υπολογίζω γυρω στα 4-5 λίτρα τουλαχιστον . .. ζαρντινιέρα είναι και το "φίλτρο".... η μεγάλη ζαρντινιέρα βέβαια δεν είναί 160 λίτρα γιατί στενεύει λιγάκι κάτω. ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Διεξε μας καμια φωτο, είμαστε ματακηδες
![]()
|
|||
|
|||
![]()
τι φωτο ρε παιδια, ακόμα στεγνωνουν οι σιλικόνες που έβαλα στους πάτους :P
|
|
||||
|
||||
![]()
μα εκει ειναι η ουσια.να το δουμε μια κ καλη τελειωμενο,δε λεει
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και εγω θελω να δω...... :'( ειμαστε ματακιδες εδω μεσα τι να κανουμε...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τι αντλια εβαλες? |
|
|||
|
|||
![]()
αντλια εχω μια 800lt/h αλλα μου φαινεται μεγαλη.... θα δω πως θα ειναι η ροη κι αν ειναι πολυ μεγαλη θα βαλω μια μικροτερη που εχω.... δεν θελω να εχω πολυ μεγαλη ροη στην επιφανεια για να βαλω κανα νουφαρο....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με πολλες εξοδους του νερου λιγοστευεις την πιεση.. αυτο μπορεις να το φτιαξεις.. ασε να γυριζει το νερο περισσοτερο, καλο ειναι.. και οταν ωριμασει η βιολογια, παρε και μια παρεα στο ψαρι (αλλο ενα moor ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα μπολιαστει απο ενυδρειο η γλαστρολιμνη... απλως θα την αφησω καποιο καιρο να "στρωσει" να βγαλει καμια αλγη κτλ
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε από τώρα φώτο, να φαίνονται όλα τα στάδια τις κατασκευής.
Μην βάλεις τπτ στον πυθμένα. Θα σε δυσκολεύει στην καθαριότητα. Ούτως σι άλλως από την άλγη δεν θα φαίνεται και τπτ μετά από λίγο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποβάλλουν οι γαρίδες τα αβγά τους; | ispyii | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 7 | 18-06-14 08:46 |
Ούπα-Ελαφρόπετρα-Αφρολεξ... | stanlee | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 38 | 03-10-13 20:16 |
Να αλλάξω τον βυθο? | gianniwpopi | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 1 | 06-05-13 17:38 |
Ελαφρόπετρα !!! | Dimitris_Batman | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 29-01-11 18:28 |
Ελαφρόπετρα & λάβα | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 22-12-02 19:03 |