|
|
||||
|
||||
![]()
Το ίδιο πρόβλημα εχω και εγω ,σταμάτησε η θερμοκρασία στους 27 !!θα το δοκιμάσω και αυτό! Θελω να κάνω αλλαγή τώρα καμία 15αρια λίτρα αλλα τελως το αντιχλωριο ,να ετοιμάσω νερό και να περιμένω κανένα 2ωρο η να περιμένω αυριο να πάω να αγοράσω ;σε πόση ωρα φεύγει το χλώριο ;
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλά και εγώ πήρα θερμοστάτη 200watt αλλιώς δεν ανέβαινε η θερμοκρασία με τίποτα ......
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά, πολλοι θερμαντηρες δεν ανεβάζουν πάνω από 28, μόνο οι Jager χτυπάνε ανετα 30 , και 32 ακομα, για αυτό τους βάζουν οι δισκάδες
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά εγώ ακριβώς το αντίθετο έλεγα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν καίγονται τα παράσιτα με αύτη την έννοια.
Το συγκεκριμένο παράσιτο , μετά τους 29 βαθμούς δεν προσκολλάται στο ξενιστή, στους 30 δεν πολλαπλασιάζεται. Αν δεν προσκολληθεί σύντομα πεθαίνει. Οι κύστες εκκολάπτονται περίπου στις 7 ημέρες. Για αυτό η προτεινόμενη θεραπεία είναι 30 βαθμούς για 10-15 ημέρες, έτσι ώστε όταν εκκολαφτεί και η τελευταία κύστη να μη μπορεί να προσκολληθεί σε ψάρι και να πεθάνει. Τα ψάρια στους 30 βαθμούς αντέχουν ακόμα και ένα μηνά, για αυτό προτείνεται αύτη η θεραπεία, στους 32 όμως ταλαιπωρούνται πολύ περισσότερο για αυτό δεν προτείνεται.
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν έχουμε και λέμε απο τα νέον έμεινε μόνο 1 και αυτό με φαγομενη ουρά!τα κορυ παιθαναν όλα !τωρα το ενυδρείο εχει 1 νέον και 2 sae (τα sae ειναι καλα)
Η θερμοκρασία στους 29 και αυριο ειναι η μέρα για να βάλω μέσα φάρμακο.σε πόσες μέρες θα ειναι το ενυδρείο ένταξη για να βάλω μέσα αλλα ψάρια ;συνεχίζω την θεραπεία κανονικά ως το τελως η το αδειάζω το ξεπλένω και αρχίζω πάλι απο την αρχή ; |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ θα έλεγα να βρεις κανα μικρό ενυδρείο να βάλεις μέσα τα τρία ψαράκια που σου έχουν μείνει και να αφήσεις αυτό χωρίς ψάρια .... Με τι θερμοκρασία στους 30 σε μία εβδόμαδα θα είναι καθαρό μιας και το ΙΚ αν δε βρει ξενιστή πεθαίνει .......αρα ένα μικρό ενυδρείο θα είναι σουπερ !!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρόβλημα με ιο???? | manos76 | Greek Aquarist's Boards | 24 | 12-03-13 19:01 |
Πρόβλημα με την ΑΟ | tsoum | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 14-12-11 13:50 |
Πρόβλημα με CO2. | fh84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 21-01-10 21:25 |
πρόβλημα.. | tie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-03-08 01:02 |