|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το βραδυ τι κανεις το κλεινεις και δεν τρεχει μεσα στο ενυδρειο
|
|
||||
|
||||
![]()
αποψη μου στα λιτρα σου δ θα εβαζα co2!!
νομιζω ειναι υπερβολη γιατι θα γινει τρελη ζουγκλα...θα βαρεθεις να κλαδευεις κ προσωπικα μου αρεσει να βλεπω τα ψαρια κ οχι τα φυτα!!!κοιτα μηπως για αρχη εβαζες καμια λαμπα παραπανω (δ ξερω τι φωτισμο εχεις βεβαια) η κανα καλο προγραμμα λιπανσης!!!θα σου βγει πιο οικονομικο πιστευω!!! |
|
||||
|
||||
![]()
και εγώ έχω στα 120 λίτρα μου diy Co2 με μαγιά και ζάχαρη (Σε 4 λίτρα 1 Kg ζάχαρη και ένα φακελάκι μαγιά και μου βγαίνει περίπου 20 μέρες με 0,5-0,8 φούσκα/sec και η μαγιά σκέψου είναι για ψωμί
![]() ------------------------- Και σχετικά με το παραπάνω post εάν τα φυτά σου μεγαλώνουν φυσιολογικά με το φως που ήδη τους έχεις, εάν βάλεις παραπάνω χωρίς παροχή co2 τότε η άλγη θα φουντώσει πολύ. Επίσης σιγά το κόστος του diy Co2 αν το κάνεις 1 φορά τον μήνα είναι λιγότερο από 2 ευρώ! (με μαγιά ψωμιού τώρα της μπύρας που είναι το κανονικό δεν ξέρω ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexlibe95 : 23-01-15 στις 18:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
με παραπανω φως και λιπασματα και χωρις σταθερη παροχη διοξειδιου η χωρις διοξειδιο (ακομα χειροτερα) μονο αλγες θα βγαλει, στα φυτα το σημαντικοτερο λιπασμα ειναι το διοξειδιο και μετα ολα τα υπολοιπα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η καλυτερη λυση σε καθε περιπτωση, ειναι η μπουκαλα. Ολες οι αλλες DIY λυσεις ειναι μεν λυσεις αναγκης, αλλα καμια δεν εγγυαται απολυτα σταθερες συνθηκες. Και η ανισορροπια, μονο προβληματα μπορει να φερει σε ενα φυτεμενο ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η πίεση στα μπουκάλια μέσα σε διάστημα 2 μηνών είναι καρφωμένη στα 2 bar, και ο αρθμός των φυσαλίδων είναι σταθερότατος!! Την έξοδο των φυσαλίδων την έχω βάλει χαμηλά και από πάνω βρόσεκται η επιστροφή του φίλτρου, οπότε τις διασπείρει σε όλο το ενυδρείο!! Προσωπικά θα το πρότεινα για οποιαδήποτε λίτρα αν στηθεί καλά, αν και πιστεύω πως οικονομικά θα συμφέρει μακροπρόθεσμα η λύση με την μπουκάλα!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ SKIMMER | diveromitsosp | Μεσογειακό | 8 | 26-11-11 18:31 |
σχετικα με diy CO2-αποριες | kgf12345 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 19-04-11 10:00 |
Καποιες αποριες σχετικα με μονομαχο.... | bebeto | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 26-09-10 16:35 |
Αποριες σχετικα με DIY. | aNe | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 05-08-10 10:04 |
Aποριες, αποριες περισσοτερες αποριες | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 24-05-07 12:51 |