|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι θα μας βγει και ειδικος ο Μιχαλακης.....ΧΑ. ΧΑ. ΧΑ. Απο καπακια την τυφλα του δεν ξερει, εχει φτιαξει ενα με κομματια απο φυσουνα και οταν το ανοιγει πεφτει μεσα στο ενυδρειο...... Ενα αλλο κολλησε το μεντεσε με σιλικονη και μετα απο δυο ανοιγοκλεισιματα του εμεινε στο χερι...... Ο ειδικος ειμαι ΕΓΩ!!!!!! Εγω του εμαθα οσα λιγα ξερει. Παραθετω και φωτογραφικο αποδεικτικο υλικο..... Το παιδι ειναι τοσο ασχετο που κοπηκε με το κοπιδι οταν πηγε να κοψει χαρτοταινια......Και μαλιστα δις.......
Οπως θα διαπιστωσετε χρησιμοποιηθηκε η τελευταια λεξη της τεχνολογιας για την κατασκευη των ενυδρειων (CnC φραιζα, κορδελα, κλαρκ κλπ κλπ) για να εξασφαλισουμε ενα τελειο αποτελεσμα..... Δυστυχως αντι να σφαξουμε κοκκορα οπως απαιτει καθε μεγαλο εργο στην εναρξη του, εμεις χρησιμοποιησαμε αιμα κοτας (του Μιχαλακη) και ενα απο τα ενυδρεια ψιλοεχανε........ |
|
|||
|
|||
![]()
Ποιος ειναι ποιος στις photos για οσους δε σας ξερουν?
|
|
||||
|
||||
![]()
O ασχημος χοντρουλης με τα κομμενα δακτυλα ειναι ο Μιχαλακης. Ο ψηλος , με τα περιποιημενα χρυσα μαλλια ,τα γαλαζια ματια και το γυμνασμενο αλαβαστρινο κορμι ειμαι εγω......
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια, τωρα ειναι η καταλληλη στιγμη, ΓΑΥΡΕ ....ηρθε η ωρα για το βραβειο μου!
Περιττο να σας πω οτι ο αλητης ο ξεμαλλιαρης εχει κανει τις φωτο ετσι ωστε να φαινομαι κακομοιρος και κακασχημος!Φυσικα υπερβαλει στις περιγραφες, ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ MOY εχουν καθε φορα καινοτομιες, απλα τυχαινει να εχουν και καποια μειονεκτηματα που ανακαλυπτονται κατα το Beta Testing οποτε στην επομενη εκδοση αναβαθμιζονται. Οσο για το σφαξιμο!Δυστυχως στο ξεκινημα εκανα μια μαλακια και απο ενα λαθος χειρισμο, ενος πολυπλοκου εργαλειου κατα τη διαδικασια προετοιμασιας των υλικων κατασκευης, εκοψα μια φετουλα απο την ακρη του αντιχειρα με λιγο νυχακι! ![]() ![]() ![]() Μεγαλυτερος γκαντεμης απο τον Πρυτανη δεν υπαρχει!Αλλα ξερεις τι θελει, να μπω μεσα και να του αλλαξω αυτα που εγραψε και μετα να τριβει τα ματια του!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
κάποιος βγάζει φωτογραφίες και κάποιος κάνει όλη την δουλειά με αποτέλεσμα να κοπεί......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πέρα από την πλάκα φαίνονται πολύ όμορφα τα ενυδρεία...........και οι κατασκευαστές............ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() πολύ πρακτική η βάση με το κλαρκ ότι πρέπει για σαλόνι ![]() Περιμένουμε και βήματα από την κατασκευή του καπακίου
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλές οι φωτογραφίες και με πολύ χιούμορ...
Μια χαρά είναι τα ενυδρεία!!!
|
||||
|
||||
![]()
Για να δειτε τι απατεωνας ειναι ο ανθρωπος προσεξτε την τριτη και την δευτερη απο το τελος φωτο ποιο χερι ειναι μπανταρισμενο....... ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 26-01-10 22:21 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
φωτιστικο για νεο ενυδρειο με ΔΙΣΚΟΥΣ | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-12-02 04:14 |