|
|
|||
|
|||
![]()
Ήθελα να ρωτήσω σε άστρωτο ενυδρείο γίνεται να κάνω αλλαγή νερού ή θα πάω πίσω την όλη διαδικασία? Επειδή το νερό είναι πολύ θωλό, κυρίως λόγο των μοπάνι και μου μειώνει το ήδη περιορισμένο φως...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να κανεις αλλαγη 30% αλλά να ξαναβαλεις τροφή και βακτηρια που βαζεις, καλο θα του κανεις
|
|||
|
|||
![]()
Όταν κάνουμε αλλαγές νερού σε νέο άστρωτο ενυδρείο, κάνουμε κάποια διαδικασία καθαρισμού στα υλικά του φίλτρου και αν πως? Το φίλτρο μου έχει CARBON CARTRIDGE, ANTI-NITRATE SPONGE AND BIOBALLS
|
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα που στρώνει δεν χρειάζεται καθαρισμα το φιλτρο, εκτός και αν βάζεις τροφή και εχουν μπουκώσει τα σφουγκαρια και δεν τραβάει. Το CARBON CARTRIDGE (άνθρακας) δεν είναι απαραίτητο, τον βγαζεις και βαζεις πιο πολύ βιολογικό υλικο (siporax , ελαφροπετρα κλπ)
|
|||
|
|||
![]()
Βασικά σκέφτηκα την εξής πατέντα και κάνω. Βάζω αρκετή τροφή σε φίλτρο γαλλικού και την αφήνω 2 μέρες να κρέμετε στο νερό από το πορτάκι ταίσματος, με το σκεπτικό ότι δεν βρωμίζει και παράλληλα η αμμωνία μπάινει στο νερό... Έχω άδικο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά μου ακουγεται
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλημέρα |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν λες αρκετη τροφη;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρείο 80 λίτρων | puntomad | Malawi | 5 | 22-12-13 21:39 |
Νέο ενυδρείο 60 λίτρων | tzetzos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-11-11 22:46 |
Νέο ενυδρείο 20 λίτρων | tony | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 27-04-09 12:33 |
ερωτήσεις για ενυδρείο 50 - 60 λίτρων | Theokyr | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 02-10-06 09:00 |