|
|
|||
|
|||
![]()
βγαλε τα πλαστικα και κολα ενα κομματι τζαμι λιγο πιο μεγαλο απο την τρυπα, δεν ειναι αναγκη να κολησεις τζαμι οσο ειναι ολοκληρη η πλαινη πλευρα.
εγγυημενο οτι δεν θα χανει σταγονα και δεν χανεις ουτε σε συνολικα λιτρα. τι χιλιοστα ειναι τα τζαμια απο το ενυδρειο? αν και δεν πιστευω να εχεις προβλημα με την πιεση του νερου στους 20 ποντους υψος που εχεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω με τον Χρήστο... αλλά θα σου πρότεινα πριν κάνεις την απόπειρα να κολλήσεις τζάμια, γέμισε το με νερό μέχρι τις τρύπες να δεις εάν χάνει από άλλα σημεία.
|
|||
|
|||
![]()
Σίγουρα δεν χάνει, είχα μέσα νεροχελωνάκι για αρκετά χρόνια, οπότε του είχα νερό μέχρι εκεί πάνω. Στο μήκος τα τζάμια έχουν 4 χιλιοστά πάχος και στο πλάτος [εκεί που είναι οι τρύπες δλδ] 5 χιλιοστά.
Τα πλαστικά δεν έχω καταφέρει να τα βγάλω, θα δω αν μπορώ να τα σπάσω και να βγουν έτσι. Αν σπάσω όλο το τζάμι το πλαϊνό, γίνεται να αντικατασταθεί? Να βγει η παλιά σιλικόνη δλδ και να μπει καινούρια κλπ κλπ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απλα κανε αυτο που σου ειπαν τα παιδια πρωτα.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πάχος τζαμιών? | noe | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 15-04-09 08:26 |
Καθάρισμα Τζαμιών.... | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 05-01-09 19:04 |
Kατηγορίες τζαμιών? | lingistis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 05-12-07 13:50 |
Eυρεση τζαμιών | angel1984 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 17-05-07 22:29 |
Πάχος τζαμιών. | steve_ier | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 10-02-04 21:33 |