|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αλλαγή σχεδιών αγοραστικέ πριν 3 ώρες ενυδρείο 2000μ*650υ*600φ , 300 ευρώ
με όλα 200 watt juwel +300 watt eheim jager με 6 λάμπες philips , 2 φίλτρα dolphin c1600 αυτά . Είναι σε μαύρο χάλι από την βρόμα αλλά θα το κάνω κούκλα |
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικο..Ανασκουμπωσου
![]()
|
|||
|
|||
![]()
χτες
------------------------- Καλησπέρα παιδιά έχω ένα θέμα πρέπει να γίνει στον πάτο μια τρύπα για το sump και δεν έχω ξανά κάνει τρύπα σε γιαλοί. Να το τολμήσω η θα το πάρω στα χέρια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sokrates978 : 21-01-15 στις 20:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
και γιατί πρέπει να κάνεις τρύπα στον πάτο?
|
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχει λογος να το τρυπησεις?δεν το αφηνεις καλυτερα..
υπαρχουν ποτηροτρυπανα για αυτη τη δουλεια αλλα αν μπορεις να το αποφυγεις θα ειναι καλυτερα. ωραιο παντως το ενυδρειο.ριχτου καθαρισμα και βαλε φωτο να το δουμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους τελικά θα κανό υπερχείλιση με σωλήνα pvc έχω ένα θέμα , πια διάμετρο σωλήνας να βάλω , σκέφτομαι για φ32 για να έχω 1" αποχέτευση , και αν πρέπει να βάλω διπλή η μονή αποχέτευση
|
|
|||
|
|||
![]()
Έτοιμο το εργαλείο σιγά σιγά μαζευόμαστε
|
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλα εγινε!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
200 λιτρα Αφρικανες | odin79 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 20 | 25-03-08 19:18 |
Αφρικανες-νεο ενυδρειο | casperon | Malawi | 4 | 28-11-07 20:15 |
αφρικανες σε 60 λιτρα | alexinio | Malawi | 13 | 26-06-07 16:09 |
Ενυδρειο Για Αφρικανεσ | gleboukas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-09-06 12:38 |