|
|
|||
|
|||
![]()
Με το σπίτι δεν υπάρχει θέμα υγρασίας. Το καπάκι του ενυδρείου μόλις το σηκώσω από μέσα έχει αρκετή υγρασία, σχηματίζονται "δάκρυα". Σε ένα ύψος μπορεί να βιδωθεί μόνο η ταίστρα στο τελείωμα του τζαμιού.
Σύχνα λείπω για περισσότερο από 5 μέρες γι αυτό και η ταίστρα. Τις υπόλοιπες μέρες που είμαι σπίτι δεν την χρησιμοποιώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω καπως ετσι τη χρησιμοποιω και αναλογη υγρασια εχει το καπακι. Δεν παρατηρησα ποτε υγρη τροφη στην επιστροφη μου. Μηπως ειναι η τροφη? (αν και λογικα δεν θα βαζεις παντα την ιδια μαρκα)
|
|||
|
|||
![]()
Εχω ακριβώς την ίδια ταίστρα. Την έχω χρησιμοποιήσει 3 φορές μονο μέσα σε ενα χρόνο και ναι, γεμίζει υγρασία και εμένα και έχω το ίδιο πρόβλημα με του φίλου που άνοιξε το θέμα.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Κάποιες φορές κολλάει και το καπάκι και δεν ανοιγει καν κατα την περιστροφη. Μένει τροφη στο σημείο επαφής, μουλιάζει και το πορτάκι βεντουζώνει. Θα φτιάξω μια προέκταση να σηκωθεί καμιά 10άρα πόντους ψηλότερα και μετά η τροφή θα πέφτει απέξω ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με υγρασία.... | poet | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 26-12-14 13:10 |
Απορίες για αυτόματη ταίστρα HYDOR | tsiou9 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 07-12-11 16:48 |
Αυτόματη ταίστρα | kospets | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 06-01-10 01:42 |
Υγρασία σε θερμαντήρα Juwel | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 17-10-09 15:48 |
υγρασία σε θερμοστάτη | dimitris21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 19-12-05 14:47 |