|
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι μπράβο.Να μην φαίνεται κιόλας το ρακόρ....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ακου αμα εχει αναπτυξη που ειχε σε μενα θα σου χαλασει ολο το aquascape.
εγω αναγκαστικα να βγαλω βραχους και να στηςσω νανο ενυδρειο απο αυτο το κοραλι. τα υπολοιπα θα τα πουμε π.μ.! |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη πως πάει το στολίδι σου ;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχει αλλάξει κάτι.Δεν έχω στοκαρει κάτι άλλο,άλγη δεν έχω καθόλου,δυστυχώς όμως κάποια προβληματάκια το έχουν αφήσει στάσιμο.Το παλεύω όμως...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πες μας αμα θελεις μπορει καποιος να εχει ξεπερασει το προβλημα σου και ισως σου δωσει την λυση που ψαχνεις.... |
|
||||
|
||||
![]()
Το πρόβλημα το έχω με το σκιμμερ που δεν σηκώνει αφρό στο ποτηράκι,όπως σήκωνε.Παρόλο το ότι το καθαρισα,συνεχίζει να γεμίζει με νερό στις 2-3 μέρες.Τα αλλα προβλήματα δεν έχουν να κάνουν με το ενυδρείο Σάκη....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
εφοσον δεν εχεις και αλγες παει να πει οτι ειναι με μηδενικα po4 οποτε εισαι κομπλε! Το 2ο προβλημα δεν ξερω τι ειναι και δεν θελω να γινω αδιακριτος. Μακαρι να ειχες μονο το 1ο προβλημα γιαννη. παντος αμα κανεις καμια φωτογραφηση ανεβασε και σε εμας που ψαχνουμε λιγο υλικο! ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε η ωρα...!! | boutas ski | Χρυσόψαρα | 98 | 31-05-13 21:57 |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |