|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
πανω κατω εσεις σαν πιο παλιοι λετε τα ιδια,γιατι το ανοιξα αυτο το θεμα,στην αρχη που μπηκα τα εβλεπα ολα ροδινα,δηλαδη αλληλεγγυη μεταξυ εμας ολων,μετα ομως αρχισα να αρχιζω να υποπτευομαι τα διαφορα,βεβαια σε αυτο το σημειο δεν το περιμενα του στυλ να μου χαριζεις εσυ και να πουλαω εγω,ειμαι και εγω καχυποπτς οπως ολοι νομιζω ως ενα σημειο,αλλα αυτο περναει σε αλλο επιπεδο πιστευω,σε κοροιδεια και ασεβεια στο προσωπο που σου τα δινει,θα διαφωνισω μονο στο οτι δεν υπαρχουν ευκολα και δυσκολα στο hobby μας,αποψη μου βεβαια..
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σωστη θερμοκρασια για αφρικανες | giorgos afriki | Malawi | 4 | 04-07-14 14:42 |
Σωστη τοποθετηση φιλτρου | harry86 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 20-03-14 18:37 |
βοηθεια για σωστη διαχυση co2 | alex | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 26-02-10 17:05 |
Σωστη διαταξη φιλτρου | sam | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 20-12-07 12:44 |
ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?? | sbravos | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 23-02-03 01:40 |