|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωχ μωρέ!
Όχι δεν είναι,χαρά μου.
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα, νομιζω οτι καλυτερα θα ταν να επικεντρωνόμασταν στο περι καταλληλότητας παρά ομορφιάς
κ άλλοι λένε οτι ειναι "κιτς" να έχεις λάμπες λεντ στο αυτοκίνητο απο κάτω αλλά σε κάποιον άλλον μπορεί να του αρέσουν. έχω δει ενυδρείο όπου ειχε μέσα ολόκληρο αρχαίο πολιτισμό , ναούς κτλ κ ηταν όλο φτιαγμενο απο πέτρα κατάλληλη για ενυδρείο κ σκαλισμένη στο χέρι!!! κάτι σαν την χαμένη Ατλαντίδα , κατα ακρίβεια ο άνθρωπος που το έκανε είναι δύτης κ αποτύπωσε ενα ναυάγιο που είχε εργαστεί εκεί. βεβαια δεν ειχε ψάρια μέσα παρα μόνο φυτά κ γαρίδες , νομίζω ήταν ρεντ τσερυ. ομοίως άλλος είχε κάνει τρομερό βυθό με το μεγάλο ναυάγιο με πολλά φυτά , επάνω του περπατούσε μος κ βεβαια ήταν σπίτι για γαρίδες. το σκαρί είχε σχεδόν εξαφανιστεί ενώ οι γαρίδες μπαινόβγαιναν απο όλες τις τρύπες που είχε το κουφάρι. περί τοξικότητας όντος υπάρχουν αβέβαια προϊόντα κ όχι μονο Κινέζικα με μπογιές επικίνδυνες αλλά είχα διαβάσει κ σχετικό άρθρο (ψάχνω να το βρω να βάλω λινκ) για την τοξικότητα που έχουν τα δήθεν σωληνάκια σιλικόνης που γίνονται "πέτρα" , κυρίως αυτά που πουλάνε με το μέτρο! επίσης υπάρχουν κ σωλήνες του ποτίσματος που αρκετοί χρησιμοποιούν στα ενυδρεία τους που κ αυτές έχουν ένα τόνο χημικά κ ας λένε ότι κάνουν για τον κήπο αλλά δεν ειναι απαραίτητο να αναφέρουν ότι δεν κάνουν για πόση! πάντως πιο πολύ θα κατέκρινα μια αεροκουρτίνα με φωτισμό παρά ένα διάκοσμο! γιατί κατα πρώτον μια μεγάλη κουρτίνα επηρεάζει ακόμη την ροή του νερού κ βέβαια το φως μέσα στο ενυδρείο (κ ιδίως απο κάτω) στρεσάρει τα ψάρια στο έπακρο! |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ παιδια
|
|
|||
|
|||
![]()
Να σαι καλα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|