|
|
||||
|
||||
![]()
άρα να κάνω αλλαγές μέχρι να πέσουν ή να το αφήσω έτσι?
νομίζω οτι καλό θα ήταν να τα κατεβάσω ώστε να είναι ελεγχόμενα τα NO3 ή κάνω λάθος? |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπόν χθες έκανα μια μεγάλη αλλαγή και τελικά πέσανε τα NO3 και τα NO2 και NH4 μηδέν , οπότε συνεχίζω κανονικά το πρόγραμμα συντήρησης .
μια άσχετη ερώτηση .. να πω πώς έχω σκοπό να βάλω μονομάχο και μάλλον μαζί αρλεκίνους (ελπίζω να μην είναι κακή ιδέα). άμμο θαλασσής μπορώ να βάλω στο ενυδρείο? θα έχω πρόβλημα με το PH ; ή θα είμαι εντάξει? |
|
||||
|
||||
![]()
Θαλασσης καλυτερα οχι.
Δεν εχουν συνηθως προβλημα μαζι (απο θεμα τσακωμων) και ισδωςν παραμετρων νερο θελουν (ισως λιγο πιο δροσερο οι αρλεκινοι) αλλα το μηκος ειναι μικρο για τους αρλεκινους που ειναι κολυμβητες και τους αρεσει το πιο δυνατο ρευμα στο νερο, απο οτι βολευει τον μονομαχο.
|
||||
|
||||
![]()
μικρό ε ,δηλαδή να το ξεχάσω? γενικά σε τέτοιο μήκος τους βλέπω γιαυτό και το σκέφτηκα . έχω χαλικάκι μαύρο σχετικά ψιλό. είναι καλό?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αρκει να μην ειναι ασβεστολιθικο.
Τεστ αν αφριζει κανε του. Κοιτα, τα ειχω δει σε 50 εκ μηκος, σε 100 εκ και 150 εκ. Καμια σχεση τα ψαρια. Ζουν μια χαρα και σε μικρο ενυδρειο αν εχουν καλο νερο, αλλα δεν βλεπεις τιποτα απο συμπεριφορες. Σημειωτον πανε. Σαν να παρεις φεραρι και να πηγαινεις μεχρι το περιπτερο για τσιγαρα ενα πραμα. Δεν μπορεις να βαλεις και πολλα (εκει φαινεται το ψαρι, στο μεγαλο κοπαδι)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() τεστ του έκανα και δεν αφρίζει οπότε είμαι οκ. τι άλλο μπορώ να βάλω μαζί με μονομάχο σε αυτές τις διαστάσεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Tιποτα καρδιναλιους? (πιο αραχτα ψαρια, αν και αμερικανοι)
ή kuhlii loaches (αν δεν ειναι κοφτερο το χαλικακι)
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στρώσιμο ενυδρείου | george mag | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 18-01-13 21:52 |
Στρώσιμο ενυδρείου | Krisos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 22-04-09 16:41 |
Στρώσιμο ενυδρείου | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 16-10-07 11:47 |
Στρώσιμο Ενυδρείου | Neoklis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 28-02-07 23:19 |
Στρώσιμο Ενυδρείου | Filippos | Malawi | 4 | 02-04-04 12:50 |