|
|
||||
|
||||
![]()
Συμπλήρωμα
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα έδεσαν οι απαντήσεις!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ηρεμησαν τα πνεύματα με τα <<κλοουνακια>>??
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι πως ο μικρός ο κλοουν κοιμάται συνεχώς μέσα στην ίδια ανεμώνη, ενώ ο μεγάλος δεν έχει πλησιάσει ακόμη στη 2η (η οποια ειναι "αδεια") ανεμώνη Ελπιζω μελλοντικα να το επιχειρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο σακη. οπως σου εγραψα μαζι με τις δικες σου αποριες λυθηκαν κ δικες μου κ νομιζω κ πολλων αλλων.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σόδα Σάκη , αν κατεβαίνεις πειραιά έχει ο καλογερόπουλος με 1 ευρώ το κιλό , αλλιώς έχουν σχεδόν όλα τα ενυδρειομάγαζα χύμα για balling
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Θα ψάξω σε ενυδρειακά μαγαζιά! Καποια μαρκα παίζει? Ευχαριστώ Κώστα! |
|
||||
|
||||
![]()
παρακαλώ
![]() και εδώ http://www.waterwaves.gr/index.php?t...oduct_id=30139
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα
Ερωτήσεων συνέχεια: Αυτη τη στιγμή το ενυδρείο τρέχει με 2 κλόουν - διαφορετικά είδη 1 γοβιο 1 κάβουρα (Mithrax Sculptus) 1 Lysmata Amboinesis 1 Stenopus Hispidus 1 Turbo brunneus 1 Nassarius Snail 1 Trochus Histrio Ο Stenopus Hispidus την πέφτει συνεχώς στη Lysmata. Τον απομακρύνω ή δεν υπάρχει φόβος? ![]() Σκέφτομαι να βάλω και 2ο Amphiprion Polymnus. Είναι υπερβολή? ![]() Επίσης σκέφτομαι και 2ο Mithrax Sculptus. ![]() Επίσης σκέφτομαι για μία επιπλέον γαρίδα Να επιλέξω άλλη μία Lysmata ή να πάω σε άλλο είδος? ![]() Έχω δει Thor, Gnathophyllum Americanum,Lysmata Debellius. ![]() Από τη μία ξέρω πως έχω ήδη αρκετά είδη, από την άλλη δεν ξέρω πόσο μπορεί να επιβαρυνθεί το ενυδρείο με την προσθήκη πχ μιας ακόμη γαρίδας κι ενός σαλιγκαριού ![]() Όποιος έχει άποψη...θα ήθελα να τη διαβάσω ------------------------- Ζζζζζζζζζζ.... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 08-02-15 στις 20:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο το προβλημα εχετε με τα λιγα λιτρα θελετε να τα βαλετε ολα μεσα !!!!!
κανε ενα μεγαλο να κανεις το κομματι σου αλλιος κατσε ετσι και ρωτα να βαλω μια γαριδα η δε χωραει και μετρα τα 5 ευρο καταναλωση που εχει παραπανω δε το παιζω λαρτζ αλλα χομπι κανουμε αμα ειναι να το μιζεριαζουμε αστο να παει στο καλο ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
δεν θα μου καθοταν καλα να ειχα ενα ζευγαρι και ενα μοναχικο. Τον δευτερο καβουρα τι να τον κανεις? βαλε ενα gobie μικρο π.χ. two spot να μην ειναι μονο για τα ματια να κανει και δουλεθα στο ενυδρειο σου.Επισις καλη λυση ειναι και τα σαλιγκαρια που καθαριζουν. τωρα απο θεμα λιτρων καλο ειναι να μην επιβαρινης πολυ αλλα αμα δεν εχεις ανεβασμενα νιτρικα και φασαριες μεσα στο ενυδρειο σου τοτε δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα. ψαξε ομος να βρεις ζωντανα για νανο υπαρχου ν αρκετα που ειναι μικρα. κατι τελευταιο προσεξε καλα το μεγεθος της thor ειναι πολυ μικρη,γιανα μην πω οτι χρειαζεσαι μεγεθυντικο φακο για να την δεις! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες για ph,gh κ.τ.λ | Fish | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 16-02-13 18:29 |
Απορίες.... | Immortal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 19-06-12 23:09 |
Απορίες, απορίες, απορίες και άλλα πολλά | QS-Plan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-12-10 16:33 |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |
Απορίες | AXEL | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 01-06-07 21:22 |