|
|
||||
|
||||
![]()
Εννοείτε ότι δεν έχω ψάρια.. αμμωνία ρίχνω και όχι τροφή
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία.
Για αυτό έχεις Νιτρώδη, ρίχνεις Αμμωνία που μετρέπεται σε Νιτρώδη, είναι απόλυτα φισιολογικό
|
||||
|
||||
![]()
Οπότε συνεχίζω έτσι μέχρι να στηθεί στη θέση του και να κάνω τότε μια μεγάλη αλλαγή για να μπορώ να βάλω τα ψάρια. Σωστά?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλογέμιστο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ φίλε μου. συνεχίζω έτσι και βλέπουμε.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Προσοχη στην αλλαγη να ειναι ειναι ιδια θερμοκρασιας το νερο, αφου και τα βακτηρια επηρεαζονται απο τις αποτομες αλλαγες (θερμοκρασιας, pH GH κλπ)
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=55933 Προσωπικα θα προτεινα (αντιθετα απο αλλους) μικρες αλλαγες νερου και κατα το στρωσιμο, για να εμπλουτιζεται το νερο με χρησιμα στοιχεια (μεταλλα, ιχνοστοιχεια κλπ) που επισης χρειαζονται τα βακτηρια.
|
||||
|
||||
![]()
το νερό της αλλαγής είναι ίδιας θερμοκρασίας, το πολύ 1-1,5 ποιο κάτω.
αλλαγές μικρές κάνω και εγώ σχετικά συχνά απλά χθες την έκανα μεγαλύτερη.. |
|
||||
|
||||
![]()
Μεχρι να μηδενισουν και τα νιτρωδη.
Μετα μεγαλη αλλαγη να πεσουν τα νιτρικα κατω απο 20ppm.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στρώσιμο ενυδρείου | george mag | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 18-01-13 21:52 |
Στρώσιμο ενυδρείου | Krisos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 22-04-09 16:41 |
Στρώσιμο ενυδρείου | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 16-10-07 11:47 |
Στρώσιμο Ενυδρείου | Neoklis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 28-02-07 23:19 |
Στρώσιμο Ενυδρείου | Filippos | Malawi | 4 | 02-04-04 12:50 |