|
|
||||
|
||||
![]()
Eκαλημέρα και καλώς ήρθες και από μένα!
Για το μπόλι βάλε μια αγγελία εδώ στο forum στην ενότητα μικρές αγγελίες και πιστεύω θα σε βοηθήσει κάποιος!! Όλοι μας κάναμε πολλά λάθη στο ξεκίνημα αλλά όπως σου είπε ο φίλος Τάκης χρειάζεται αρκετή υπομονή και αρκετό διάβασμα. Πάντως είσαι στο κατάλληλο και πιο σωστό forum για να σώσεις τα ψαράκια σου αρκεί να κάνεις ότι σου πουν οι πιο έμπειροι Καλή συνέχεια
|
|||
|
|||
![]()
θερμαντηρα δευτερο δεν εχω. Μαλλον πρεπει να αγορασω. Η μητερα μου εχει ενυδρειο που δεν εχει χασει ψαρια και ειναι πεντακαθαρο οπτικα όμως χθες ειδα το θερμομετρο της σπασμενο και τα μπαλακια που εχει μεσα προφανως εχουν σκορπιστει στο νερο. Αυτο δε θα επηρρεασει τα ψαρια της; Επειδη δεν ειχα ασχοληθει νωριτερα δε ξερω ποσο καιρο ειναι σπασμένο ισως ειναι καιρο κ δε το εχει προσεξει. Να τις παω κανενα δικο μου ψαρακι; να παρω μπολι απο εκει;
Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θα ηθελα την γνωμη σας | PANAHSSS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-04-14 20:42 |
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ | babis100nx | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 24-08-10 15:47 |
Πεθάνανε οι γαρίδες κατά τη μεταφορά ενυδρείου | @@nikos@@ | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 15 | 20-06-10 19:29 |
θα ηθελα τα φωτα σας | naupaktos84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 02-01-09 15:20 |
θα ηθελα την γνωμη σας | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 31-01-08 22:39 |