|
|
||||
|
||||
![]()
300 λίτρα + σαμπ έχει ο Παναγιώτης Γιάννη, τώρα το στήνει και σε λίγες ημερες θα του δώσω μπόλι (μέχρι το Σάββατο θα έχει μπει), μην ανησυχείς
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() και μερικες φωτο χαλια.. δεν εχω φωτισμο και αναγκαστικα εβγαλα με φλας, γιατι δεν φαινοταν τιποτα.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στείλε τα 3 παιδιά στην Αθήνα να σπουδάσουν ...............
Τα άλλα ας τα σε εμάς δηλ. τον Τάκη και εμένα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχως το ενα comet , δεν δειχνει να τα καταφερνει..
![]() Ειναι στον πατο 2 μερες τωρα.. οταν ταιζω κατι τσιμπαει και μετα παλι ακουνητο.. το εβαλα σε ενα 20λιτρο με αεραντλια.. καμια ιδεα? ![]() Δεν ξερω τι να κανω κι αν μπορω να κανω κατι... Το συγκεκριμενο, πριν παω να τα παρω , μου ειχε πει το παιδι οτι ειχε ψοφησει και ηταν κολλημενο στο φιλτρο.. Οταν ειχα παει , ηταν ζωντανο τελικα.. με την αλλαγη περιβαλλοντος εδειχνε στην αρχη να στρωνει , αλλα τωρα παλι τα ιδια... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν του κανεις ενα esha hexamita?
http://www.eshalabs.eu/english/produ...-hexamita.html
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ψιλοαρχισε να κολυμπαει στην καραντινα με την αεραντλια τωρα.. εφαγε κιολας.. δεν εχω αλλο φιλτρο, ταιζω και κανω 2 αλλαγες 50% την ημερα ![]() το ψαρι ειναι αδυναμο και αδυνατο , δεν εχει δυναμη στην πλευση του , η οποια ομως ειναι σχεδον ομαλη. νομιζω πως θα βοηθουσαν και βιταμινες , να επερνα να μουλιασω την τροφη.. θα δωσω και grindal μηπως δυναμωσει λιγο.. Αν μπει φαρμακο ομως , με τις αλλαγες τι να κανω? γιατι αν δεν κανω και δεν ταιζω , θα αποδυναμωθει κι αλλο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βαλτε φωτογραφιες απο γαριδες και ασπονδυλα. | Raven | Γαρίδες | 337 | 04-03-19 20:25 |
διαλεξη-μεταβολισμος του αζωτου-βαλτε και τα δικα σας please... | kgf12345 | Ιστοσελίδες στο Internet | 6 | 16-05-13 18:13 |
Βαλτε τις φωτογραφιες σας απο Guppies | diaton101 | Φωτογραφίες μελών | 17 | 05-04-11 21:29 |