|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- No name,το χώμα που έχει το παλουνταριο επανω στη λεύκη άμμο, είναι τύρφη?
"Θαρσειν χρη,ταχ'αυριον εσετ'αμεινον" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lifefx : 04-01-15 στις 12:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι ασύμφορη οικονομικά οπως ειπες,δν εχω δουλεψει αργιλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι είναι τύρφη.. (όχι ενυδρειακή, αλλά από φυτώριο)
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγω τυρφη απο φυτοριο εχω στο μυαλο μου,καθαρη με ph 6 οπως αναγραφει η συσκευασια.Μαλλον θα καταληξω να κανω κατι οπως το δικο σου.Μπεζ-καφε αμμο με τυρφη και οχι σκετη τυρφη.Φοβαμαι οτι θα βγαλει πολυ χρωμα και θα εχω μεγαλη ασταθεια στις τιμες ph κ.λ.π.
------------------------- Το ιδιο βιβλιο εχουμε αλλα η εικονα δεν απαντα στην απορια μου. ------------------------- Παράθεση:
------------------------- οχι δεν εχω βαλει τετοια φυλα παρα μονο απο πλατανι σε αλλο ενυδρειο και μου σαπισαν μετα απο μια εβδομαδα ανεβαζωντας την αμμωνια του ελαχιστα
"Θαρσειν χρη,ταχ'αυριον εσετ'αμεινον" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lifefx : 06-01-15 στις 17:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ποια ειναι η απορια που δεν απαντηθηκε?
|
||||
|
||||
![]()
θελω να δημιουργησω εναν βαλτωδη βυθο.Απο όλα τα υλικα,ποιο καταλληλη μου φαινεται η τυρφη αλλα φοβαμαι μηπως ανακατευεται απο τη ροη του φιλτρου και κολυμπαει σε ολοκληρη τη στυλη νερου.Αυτο θα ειναι ενα μικρο εσωτερικο μπουκομενο με μινι σιποραξ και σφουγκαρι.Λεω να καταληξω σε μπεζ αμμο και σε σημεια σημεια να τοποθετησω λιγη τυρφη.Πως το βλέπετε?
Το ενυδρειο θα ειναι 40 λιτρων μ55-υ25-π35
|
||||
|
||||
![]()
Σε εχει καλυψει ηδη ο Γιωργος (Noname).
Τη φωτο την εβαλα για να δεις πως θα ειναι. Δεν ηξερα οτι ηδη την εχεις δει. Ιδιως με φιλτρακι για μονομαχο, δεν θα εχεις κανενα προβλημα με την τυρφη. Πιο πετυχημενο λασπωδη βυθο, δεν θα εχεις με καποιο αλλο υλικο. Μην την ανακατεψεις με αμμο. Απλα θα περιμενεις να ηρεμησει και θα κανεις μετρησεις μεχρι να μην υπαρχει αμμωνια, να σταθεροποιηθει το πεχα GH KH κλπ Αλλαγη νερου με προετοιμασμενο νερο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ωπα,κάτσε,....η προσθηκη τυρφης στο νερο θα μου ανεβασει αμμωνία?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή Τύρφης | BAGELIS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 10-01-10 14:22 |
Περί τύρφης ο λόγος...! | makis206 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 20-08-08 01:45 |
Οι μετρήσεις μου. Η ώρα της τύρφης;;; | batman_gardiki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 30-03-08 13:22 |
ποσότητα τύρφης για 100λτρ ενυδρείο. | noe | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 25-01-08 20:19 |
ιοντοανταλακτικές ιδιότητες της τύρφης..... | tasos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 31-07-04 22:56 |