|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F5%EA%DC%EB%E1
Επειδή κοιτάω παντα τις αγγελίες έχει συνέχεια αγγελίες για μπουκάλες Εγω την δικιά μου την πήρα 70ευρω κομπλέ ¶μα κοιτάς συστηματικά η βάλεις αγγελία σε ενα μήνα το πολυ θα βρεις. Πριν κανά 2 βδομάδες είχε κι αλλες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Στα ποσα λεφτά ψάχνεις;
|
||||
|
||||
![]()
θέλω 2 κιλά μπουκάλα λόγο χώρου και οχι πάνω απο 50 ευρώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
2κιλη μπουκάλα και μανόμετρα με 50 Ευρώ δύσκολο, 2κιλη σκετη μπουκάλα με 50 Ευρώ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ, καινουρια έχει από 35 έως 45 + 45-50 Ευρώ τα καινουρια μανομετρα από Ebay
|
||||
|
||||
![]()
δεν νομιζω οτι η φυαλη ειναι εκτος προδιαγραφων (εδω η φυαλη δεχετε 18bar πιεση),Με τετοια τιμη ουτε σκετη φυαλη δεν παιρνεις και τα μανομετρα παλι κινεζικα θα ειναι.Παντως εχει και στα ενυδρεια πολλοι καλες τιμες
|
|
||||
|
||||
![]()
Για μπουκάλα co2 μιλας ; Γιατι η μπουκαλα για co2 εχει προδιαγραφες για 200bar και το co2 είναι σε πίεση 55bar περίπου
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο που κοιτάζοντας προσεκτικότερα, είδα οτι ενώ γράφει μηδεν μεταφορικά, τελικά τα μεταφορικά είναι 22.5 ευρώ μέχρι 1-2 κιλά και μετά καμια 10αρια ευρώ για κάθε επιπλέον κιλο...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|