|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι για θαλασσινο και πιο συγκεκριμενα για fish only. (για αρχη)
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο λεω - γιατί ο φωτισμός του δεν κάνει σίγουρα για reef
|
|
|||
|
|||
![]()
Εσυ προσωπικα πιο απο τα δυο θα επερνες
|
|
||||
|
||||
![]()
Το sun sun έχει πάρει ένας γνωστός γνωστού το συγκεκριμένος και έιχε μείνει ευχαριστημένος πολύ!! Ο χώρος των φίλτρων στο πάνω μέρος είναι αρκετός, σαν να έχεις ένα μικρό sump από πάνω!! Για αντιφωσφορο, άνθρακα και σφουγκάρι/βαμβάκι είναι οκ!! Έχει αρκετό χώρο και για siporax/ελαφρόπετρα αν δεν έχεις βράχο μέσα να στηρίξεις την βιολογία σου!!
Τα φώτα πάντως αν σκεφτεσαι να βάλεις κοραλια δεν κάνουν με τίποτα ούτε μπορείς να τα αναβαθμίσεις, αλλά μπορείς να τα βγάλεις και να προσαρμόσεις led αν ασχοληθείς εύκολα όπως το είχα δει!! Το waterwaves και αυτό καλό είναι το έχω δει σε μαγαζί, αν και μου φάνηκε λεπτό το τζάμι του, θα πρέπει να πάρεις φίλτρο και σίγουρα μου είχε πει ο υπεύθυνος, με εγγύηση δική του, τρυπιέται αν θες να φτιάξεις sump.. |
|
||||
|
||||
![]()
Μην το πας μεσω στατιστικής
![]() Δεν έχω άποψη, γιατί δεν είχα κανενα απ τα δύο ενυδρεια Οπως σου εγραψα πιο πανω, πρεπει να λάβες υπόψη εκτός από τα λίτρα και 1. Παχος γυαλιου 2. Φωτισμό 3. Που θα τοποθετήσεις σκιμερ και φίλτρο 4. Αν συνοδεύεται απο βαση (αν δεν εχεις που να το τοποθετήσεις) 5. Μάρκα 6. Εγγυηση αν υπάρχει |
|
|||
|
|||
![]()
Το sun sun μου ειπε και εμενα ο πωλητης πως για θαλασσινο ειναι οτι πρεπει,ενω για το waterwaves μου ειπε πως δεν κανει για θαλασσινο.
Τα φωτα για το sun sun δηλαδη δεν κανουν αν θελω να βαλω μεσα κοραλια? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πως γινετε???? | stefanos samos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 22-01-11 16:50 |
γινετε;;; | asteris_veroia | Δίσκοι | 12 | 22-03-08 10:38 |
Θαλασσινο 60 λιτρα? | epistimon | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 15-04-07 12:44 |
Λιτρα για θαλασσινο ενυδρείο | Carebean pirate | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 17-06-06 12:57 |